Parempi tilannekuva – parempia päätöksiä

Infra

Rakennushankkeissa rahaa kuluu koko ajan ja aikataulu etenee. Tästä syystä on hyvin tärkeää tietää missä mennään, jotta käytettävissä olevat resurssit hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Hankkeen datan seurannalla saadaan kattava käsitys nykytilanteesta, minkä ansiosta päätöksenteossa pystytään hyödyntämään kaikkea saatavilla olevaa tietoa.

Tutustu Civilpointin uusiin tilannekuvapalveluihin, joilla pyrimme mahdollistamaan tarpeiden mukaisen etenemisen. Palvelut auttavat suunnittelemaan, määrittämään ja toteuttamaan tilannekuvaa käytössä olevien ohjelmistojen avulla.

Katso webinaaritallenne:

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme