UUTTA NYT! Autodesk Suomi -keskustelufoorumi

Talo

Tervetuloa mukaan Autodesk Suomi -yhteisöön, jossa tuotteiden käyttäjät voivat kysyä ja keskustella Autodeskin tuotteista sekä esiin tulleista ongelmatilanteista. Tällä hetkellä yhteisössä keskustellaan AutoCAD-, Civil 3D- ja Revit -tuotteista. Uudessa keskustelufoorumissa pääset jakamaan Autodesk-tietouttasi ja parhaita käytäntöjä!

Keskustelufoorumin käyttö vaatii sisäänkirjautumista tukiportaaliin. Kirjautumisen jälkeen keskustella voi joko omalla nimellä tai nimimerkillä. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia tukiportaalimme, pyydä itsellesi tunnukset osoitteesta support@civilpoint.fi.

Tutustu Autodesk Suomi -yhteisöön!

 

 

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme