Vesiset-komponentit parvekevedenpoistoon on julkaistu Tekla Warehousessa

Talo

Suunnittelijat voivat ladata läpivientituotteet maksutta Tekla Structures -malleihin.

Vesiset Plus on uudis- ja saneerauskohteisiin tarkoitettu kotimainen parvekkeen sisäpuolinen vedenpoistojärjestelmä. Uniikin toimintaperiaatteen myötä vesi ei pääse jäätymään putkiin, joten järjestelmään ei tarvita lämmityskaapeleita. Rakennuttaja voi säästää jopa 50 % rakentamisen aikaisista kustannuksista, ja asukas säästää myöhemmin lämmityskuluissa.

Valikoimassa on myös ratkaisut parvekkeen ulkopuoliseen vedenpoistoon sekä heittäjäputket vesiuran kylkeen ja pohjaan. Kokonaisvaltaisen valikoiman ansiosta suunnittelija löytää kaiken parvekevedenpoistoon tarvittavan Vesiset-tuoteperheestä.

Vesiset-läpivientikappaleet on julkaistu Tekla Warehouse -sivustolle elementtisuunnittelijoiden saataville. Buildpointin tuottamista Tekla Structures -komponenteista löytyvät valmiina tuotekoot ja -numerot. Käyttöliittymän avulla on helppoa muuttaa tuotteen pystysuoraa sijaintia syvennyksen tai vesiuran mukaan.

Lataa komponentit Tekla Warehousesta

Jaa

Ota yhteyttä

Arkance Systems myynti

Arkance Systems myynti

myynti@arkance-systems.com

    Jätä yhteydenottopyyntö

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    ×

    Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

    Tilaa uutiskirjeemme