Autodesk-käyttäjänä saat monenlaisia lisäpalveluita – tutustu ainakin näihin!

Infra

Tarjoamme Autodesk-lisenssien ostajille monenlaista tukea ja vinkkejä ohjelmistojen käyttöön. Alla kuusi palveluamme, joiden avulla saat Autodesk-ohjelmistoista parhaan hyödyn irti.

1. Tukiklinikka tarjoaa lisenssin ostajille nopeaa apua

Lisenssin ostajille on tarjolla verkossa järjestettäviä klinikkatunteja, joihin on mahdollista osallistua oman tarpeen mukaan.

Lisätietoa klinikasta »  

2. Keskustelupalstalta vertaistukea helposti

Tukiportaaliimme on avattu Autodesk-käyttäjille keskustelupalsta, jossa voi viestiä muiden käyttäjien kanssa, kysellä vinkkejä itseä askarruttaviin kysymyksiin sekä neuvoa muita käyttäjiä.

Kirjaudu tukiportaaliin »

3. Autocad-yleiskursseilla perusteet haltuun

Järjestämme erilaisia AutoCAD- ja Civil 3D-kursseja ympäri vuoden. Mikäli haluaisit juuri omalle porukalle räätälöidyn kurssin, täytä alla oleva yhteydenottolomake tai ole meihin suoraan yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Tutustu kurssitarjontaamme »

4. Hyödynnä tutoriaalit tukiportaalissamme

Tarjoamme asiakkaillemme ja Autodesk-ohjelmistojen tutoriaalit PDF-tiedostoina, ja lisäksi ylläpidämme laajaa ohjevideokirjastoa edustamistamme ohjelmistoista.

Tästä tutoriaalit-sivulle »

5. Ilmoittaudu Autodesk-webinaareihin ja katso tallenteet jälkikäteen

Järjestämme säännöllisesti erilaisia Autodesk-aiheisia webinaareja. Kannattaa kurkata säännöllisesti tapahtumakalenteriimme tai seurata meitä LinkedInissä, niin pysyt ajan tasalla tulevista aiheista!

Webinaariin ilmoittautumalla saat myös linkin tallenteeseen, eli sinun ei tarvitse välttämättä osallistua live-tapahtumaan. Kaikki tallenteet löytyvät myös Youtube-kanavaltamme, ja niistä on tehty soittolistoja ohjelmistoittain.

Katso kaikki Autodesk-aiheiset webinaarimme tästä »

 6. Tulossa myös verkko-oppimisalusta – pysy kuulolla!

Hyviä uutisia AutoCADin ja Autodesk Revitin käyttäjille – loppukeväästä heille avataan oma verkko-oppimisalusta! Jos et vielä ole tilannut uutiskirjettämme, voit tehdä sen alla olevasta linkistä. Näin saat tiedon alustan avautumisesta ensimmäisten joukossa.

Tilaa uutiskirje »

Haluatko kuulla lisää Autodesk-ohjelmistoista ja niihin liittyvistä palveluista? Ole meihin yhteydessä, niin mietitään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu!

 

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme