Lataa AGACADin ilmaiset Revit-työkalut käyttöösi!

Talo

TOOLS4BIM Dock sisältää kolme maksutonta työkalua Autodesk Revitin käytön tehostamiseen.

TOOLS4BIM Dock on Revitin käyttöliittymään telakoituva interaktiivinen ikkuna, jonka avulla voit käyttää ja hallita työasemasi AGACAD-tuotteita. Dockin kautta voit ottaa käyttöön tuotteiden ilmaisia kokeiluversioita, hallinnoida lisenssejä, ladata ohjelmistopäivityksiä sekä ottaa suoraan yhteyttä Buildpointin tukeen. Dock on saatavilla Revit-versioille 2020 ja 2021.

AGACAD tarjoaa suuren valikoiman Autodesk Revit -lisäosia esimerkiksi puu-, teräs- ja betonielementtien suunnitteluun sekä tietomallien tiedonhallintaan. Sovelluksien avulla tehostat Revitin käyttöä ja laajennat ohjelmiston toiminnallisuuksia.

Lataamalla Dockin saat käyttöösi nämä maksuttomat työkalut:

Cut Opening Free Tool – Työkalu hyödyntää Revitin törmäystarkastelun tuloksia ja luo muokattavia reikiä kohtiin, joissa johdot, putket tai kanavat törmäävät seiniin, lattioihin tai kattoihin.

Smart Browser Free Tool – Itsenäisesti työskenteleville arkkitehdeille ja suunnittelijoille suunnattu työkalu, jonka avulla voi helposti selata ja suodattaa Revit family -tuoteperheitä. Ilmainen versio on rajoitettu paikalliseen käyttöön.

Smart Select Free Tool – Valitse nopeasti useita elementtejä kategorian, tuoteperheen tai tyypin mukaan.

Lataa TOOLS4BIM Dock

Jaa

Ota yhteyttä

Arkance Systems myynti

Arkance Systems myynti

myynti@arkance-systems.com

    Jätä yhteydenottopyyntö

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    ×

    Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

    Tilaa uutiskirjeemme