Mallipohjainen suunnittelu ja rakennuttaminen toimivilla työkaluilla on omistajan etu tämän päivän infrarakennuttamisessa

Infra

Civilpoint tarjoaa ratkaisuja sekä palveluita laajasti infra-alan tarpeisiin. Yksi asiakasryhmä on infran suunnittelun- sekä rakentamisen tilaajat, joita haluamme avustaa alalla eteenpäin kohti elinkaarimallin mukaisia prosesseja. Voimme tarjota tietomallipohjaista yhteiskäyttöalustaa hankkeiden tarpeisiin sekä voimme avustaa laajemmin tilaajien prosessien kehittämisessä huomioiden infran elinkaari kokonaisuudessaan. Tutustu alta ratkaisuihimme sekä ajatuksiimme huomioiden erityisesti omistajan näkökulma.

Trimble Connect – Ratkaisumme kaupunkiympäristön hankkeiden tietomallipohjaiseksi projektipankiksi

Trimble Connect on helppokäyttöinen sekä hyvin kustannustaloudellinen ratkaisu infrahankkeiden hallintaan, jolla hallitset sekä katselet niin perinteisiä dokumentteja kuin tietomallia-aineistoja. Soveltuu hyvin hankkeiden vuorovaikutteiseen työskentelyyn. Tutustu Trimble Connectiin tarkemmin täällä.

Blogi: Digitalisaatiossa tieto on omistajan pääomaa? – Tuomas Hörkkö, toimitusjohtaja

Digitalisaatio kehittyy ja tietomäärä kasvaa kiihtyvällä tahdilla – haasteena on erottaa tärkeä ja hyödyllinen tieto massasta. Samoin tiedon hyödyntämisessä on kiinnitettävä erityistä huomiota tiedon lähteeseen sekä missä vaiheessa prosessia se on tuotettu sekä mihin tarkoitukseen. Hankkeiden hallinnassa tilannekuvapalveluista puhutaan paljon ja niiden luomisen osalta on erittäin tärkeää ymmärtää mitä tilannekuvassa esitetään sekä millä tavalla ja mistä tieto on tuotettu. Lue lisää.

Mikäli kiinnostuit Trimble Connectin hyödyntämisestä hankkeissa tai Civilpointin muista palveluista infran suunnitteluun, rakentamisen tai kunnossapitoon liittyen, olethan yhteydessä meihin, niin kerromme mielellämme lisää.

Jaa

Ota yhteyttä

Kai Rautakivi

Kai Rautakivi

Asiakaspäällikkö

kai.rautakivi@arkance-systems.com

050 380 4001

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme