Arkkitehti tai rakennesuunnittelija – näistä syistä sinun kannattaa hankkia Autodesk Revit Buildpointilta

Talo

 

Oletko kokeillut tai kenties jo käyttänyt Autodesk Revitiä? Jos kyseinen suunnittelutyökalu on sinulle vielä melko tuntematon, niin alla on kuusi  syytä siihen, miksi se on mielestämme loistava valinta rakennusalan suunnittelijoiden tarpeisiin – ja miksi sinun kannattaa valita se juuri Buildpointilta.

 

1. Buildpointin laaja valikoima Autodesk-käyttötukea ja koulutuksia

Buildpointin Autodesk-asiakkaana pääset hyötymään laajasta valikoimasta koulutuksia ja erilaisia käyttötukipalveluita. Buildpointilta löytyy myös Revit aloituspohja, joka nopeuttaa Revit projektien aloittamista. Lisäksi asiakkaidemme saatavilla on suuri valikoima AGACAD-tuotteita, jotka tehostavat Revitillä mallintamista ja laajentavat ohjelmiston toiminnallisuuksia.

2. 3D-tietomallin tarjoamat hyödyt

Revitissä muutokset päivittyvät 3D-mallista automaattisesti eri 2D näkymiin ja pohjakuviin. Esimerkiksi muutetun oven tai ikkunan sijaintia ei tarvitse erikseen päivittää pohjakuviin, vaan riippumatta siitä missä näkymässä muutos tehdään, se päivittyy kaikkialle malliin ja kaikkiin näkymiin. Myös 2D näkymissä tehdyt muutokset päivittyvät kakkialle malliin.

Visuaalinen ja nopea vaihtoehtojen vertailu helpottaa suunnittelulle asetettujen tavoitteiden saavuttamista. Revitin tilasuunnittelun ominaisuutta voidaan hyödyntää monipuolisesti erityyppisissä projekteissa. Esimerkiksi teollisuuskohteissa eri laitteita voidaan sijoittaa nimettyihin tiloihin. Tietomalleilla voidaan myös saavuttaa merkittäviä höytyjä erilaisissa simuloinneissa, esimerkiksi talotekniikkasuunnittelussa, jolloin niistä saadaan heti myös 2D-piirustukset.

3. Parametrinen suunnittelu lisää tarkkuutta ja nopeuttaa muutosten hallintaa

Kun kaikilla Revit Family -objekteilla on omat parametrinsa ja ne ovat loogisesti liitetty toisiinsa, on suunnittelijalla mahdollisuus muokata objektit vastaamaan tarkasti todellisuutta. Muutosten tekeminen suunnitelmiin on helppoa ja nopeaa: kun muutokset tehdään yhteen objektiin, päivittyvät ne samalla myös muihin vastaaviin objekteihin.

4. Automaattisesti luotavat määräluettelot tekevät kustannuslaskennasta helppoa

Kun tietomalli vastaa todellisuutta, saadaan siitä automaattisesti tietoa esimerkiksi rakennusosien ja eri materiaalien määristä sekä kohteen tai huoneiden pinta-aloista ja tilavuuksista. Revitillä määräluettelot voi luoda helposti eri elementeistä oman valintansa mukaan. Tietomallista saatavalla materiaaliluettelolla voidaan helposti seurata hankkeen materiaalimääriä, mikä on tärkeää erityisesti kestävän suunnittelun kannalta. Lisäksi ajantasaiset materiaalimäärät helpottavat kustannuslaskennan tekemistä ja tarkastamista.

5. Suunnittelualojen välinen yhteistyö helpottuu ja eri rakennusosien törmäykset vähenevät

Revit tarjoaa räätälöidyt työkalut kaikille eri suunnittelualoille, ja lisäksi valmistajien omille tuotteille on olemassa kattavat kirjastot. Tehokkuus paranee ja virheiden määrä vähenee, kun eri alojen suunnitelmia voidaan yhteensovittaa. Esimerkiksi eri rakennusosien ja komponenttien väliset törmäykset voidaan havaita aikaisemmassa vaiheessa, mikä osaltaan vähentää suunnitelmamuutoksia ja lisätöitä. Revit mahdollistaa kaikkien eri suunnittelutiimien työskentelyn samassa mallissa.

6. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, johon on tarjolla täsmätukea

Revitin käyttöliittymä on hyvin käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen, mikä tekee käyttöönotosta mahdollisimman helppoa. Revitissä yksittäisistä suunnitteluun aina kuuluvista toiminnoista on myös tehty mahdollisimman helppokäyttöisiä. Esimerkiksi tulostusarkkien ja eri näkymien sekä detaljien luominen on todella helppoa ja nopeaa. Buildpointin asiakkaana saat tukea ja neuvoja siihen, miten käyttö sujuu mahdollisimman jouhevasti ja intuitiivisesti.

 

Webinaari: Revit 2022 ja Autodesk Construction Cloud Docs -työkalu projektin hallintaan ja toiminnan tehostamiseen 17.6.2021, klo 10:00

Haluatko oppia lisää arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille suunnatuista Autodesk-työkaluista? Tule kuulolle webinaariimme, jossa käydään läpi Revit-suunnitteluohjelmiston keskeisiä hyötyjä sekä Revit 2022 -version uusia ominaisuuksia. Lisäksi webinaarissa käsitellään Autodesk Construction Cloud Docs -pilvipalvelun käyttöä.

Ilmoittaudu tästä »

Jaa

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme