Opiskele verkossa niin paljon ohjelmistoja kuin jaksat – kiinteään kuukausihintaan!

Infra

Civilpoint Training Zone -alustalla voit opiskella monipuolisesti infra- ja talosuunnittelun ohjelmistoja sekä perehtyä inframallintamisen teoriaan.

Civilpoint laajentaa verkkokurssien tarjontaa ja on avannut Training Zone -koulutusalustan asiakkaiden käyttöön. Käyttäjäkohtaisella kuukausimaksulla osallistuja saa käyttöönsä kaikki alustalla olevat kurssit ja voi opiskella videoiden, tekstien ja kuvien avulla omaan tahtiinsa.

– Jos otetaan esimerkkinä väyläsuunnittelu, normaalissa päivän koulutuksessa ehditään yleensä luoda perusgeometria, mutta ei juurikaan muokata sitä. Verkkokoulutusalustalla voidaan mennä huomattavasti syvemmälle ja käydä läpi jokainen nappula. Myöhemmin voi tulla kertaamaan, miten lisätään tasaukseen elementti tai miten rakennetaan tietyntyylinen väylämallin poikkileikkaus, Civilpointin palvelupäällikkö Kati Kätsyri sanoo.

Civilpointin asiantuntijat pitävät alustalla säännöllisesti eri ohjelmistoihin liittyviä livelähetyksiä, joihin ilmoittaudutaan etukäteen ja joissa pääsee keskustelemaan pienessä ryhmässä videopuhelun välityksellä. Käyttäjät voivat myös kirjoittaa kysymyksiä ja kommentteja kouluttajille.

– Verkkokoulutusalusta ei tule sataprosenttisesti korvaamaan tavallisia koulutuksia, mutta näen että jatkossa ohjelmistojen opiskelu painottuu enemmän verkkoon. Voimme tarjota asiakkaille sen tueksi esimerkiksi muutaman tunnin koulutuksia, joissa kerrataan asioita tai syvennytään johonkin tiettyyn juttuun, Kätsyri sanoo.

Verkkokoulutuksia päivitetään jatkuvasti, joten materiaali pysyy ajan tasalla. Etäopiskelu säästää myös osallistujalta matkakuluja ja työaikaa.

– Kun taloon tulee uusi työntekijä, yhdelle henkilölle on edullisempaa ostaa verkkokoulutuslisenssi kuin esimerkiksi kolme päivää Novapoint Base-, Road- ja Water & Sewer -koulutuksia, Kätsyri vinkkaa.

Alkuvaiheessa verkossa tarjottavat kurssit:

 • Trimble Novapoint
  • Quadri ja Novapoint 2020 uudet ominaisuudet
  • Quadri ja Novapoint käyttöliittymä
  • Väyläsuunnittelu
  • Kunnallistekniikka
  • Geotekniikka
  • Ratasuunnittelu
  • Liikenteenohjaus
  • Maisemasuunnittelu
 • Trimble Connect
 • Autodesk
  • AutoCAD (tulossa kesällä 2021)
  • Civil 3D
 • Bluebeam
 • Solibri
 • Inframallintamisen ABC

Civilpoint on Trimblen, Autodeskin ja Solibrin sertifioitu koulutuskumppani.

Training Zone -alusta on nyt avoinna! Pyydä organisaatiollesi tarjous:

Civilpoint koulutusmyynti
training@civilpoint.fi

 

Jaa

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme