Kirsi Palmroos nimitetty Point Groupin toimitusjohtajaksi

InfraTalo

Kirsi Palmroos on nimitetty ohjelmistotalo Point Groupin toimitusjohtajaksi 1.8.2021 alkaen. Palmroosilla on vahva kokemus talouden ja HR:n johtotehtävistä, hän on myös työskennellyt pitkään Point Groupin talousjohtajana.

”Tuomas on joukkoineen kasvattanut Point Groupista menestyvän yhtiön, jossa vallitsee voimakas yhteishenki ja asiakaslähtöinen asenne. Otan uuden tehtävän ilolla vastaan ja yhdessä “pointtilaisten” kanssa olemme valmiit uuteen kasvuun nyt ja tulevina vuosina.”, kiittelee Point Groupin tuleva toimitusjohtaja Kirsi Palmroos.

Tuomas Hörkkö kutsuttu Arkance Groupin johtoryhmään vastuualueenaan Advanced Projects

Point Groupin nykyinen toimitusjohtaja ja yksi yhtiön perustajista Tuomas Hörkkö on siirtymässä Arkancen Groupin johtoryhmän jäseneksi vastuualueenaan Advanced Projects 1.8.2021 alkaen.

”Haluan kiittää asiakkaita ja henkilökuntaa tähänastisesta matkasta, joka nyt jatkuu laajemmassa mittakaavassa koko Arkancen markkina-alueella. Voin ylpeänä esitellä suomalaista osaamista muihin Arkance maihin sekä samalla pyrin avaamaan uusia mahdollisuuksia henkilökunnallemme ja suomalaisille toimijoille,” toteaa Tuomas Hörkkö.

Lisätietoja

Kirsi Palmroos, Point Groupin toimitusjohtaja 1.8.2021 alkaen, puh. 040 518 4055

Tuomas Hörkkö, Arkance Group, Advanced Projects 1.8.2021 alkaen, puh. 040 832 3553

Point Group on osa kansainvälistä Arkance Systems -konsernia, johon kuuluvat Suomessa rakennusalan johtava ohjelmistotalo Civilpoint Oy, talonrakentamisen ohjelmistojen asiantuntijapalveluita tarjoava Buildpoint Oy sekä omaisuudenhallinnan ratkaisuja tarjoava Assetpoint Oy. Point Groupilla saat työskennellä yhdessä rakennusalan, infran ja omaisuudenhallinnan asiantuntevien ammattilaisten kanssa. Konserni työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä ja toimintamme on vahvassa kasvussa. Yhdessä asiakkaidensa kanssa Point Group huolehtii, että rakennettu ympäristömme säilyttää arvonsa ja pysyy kunnossa nyt ja tulevaisuudessa. 

Tietoa Arkancesta

ARKANCEn tehtävänä on eurooppalaisen asiantuntijaverkostonsa voimin tukea asiakkaitaan liiketoiminnan digitalisoitumisessa. Konsernissa työskentelee yli 650 työntekijää neljällä sektorilla, joita ovat Arkance Systems, Arkance Optimum,

Allterra ja Sitech. Arkance ja sen markkinajohtajista koostuvat kumppanit kuten Autodesk ja Trimble jakelevat ja toteuttavat ratkaisuja, jotka on tarkoitettu rakennus- tai teollisuushankkeen elinkaaren kaikkien vaiheiden optimointiin – aina toimistoista toimintoihin.

Tietoja Arkance Systemsistä

Arkance-konsernin tytäryhtiö Arkance Systems keskittyy toimittamaan täydellisiä ohjelmistokokonaisuuksia sekähuippuluokan sovellusosaamista rakennusprojektin elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Viimeisimpien yritysostojen jälkeen Arkance Systems käsittää 470 työntekijää. Näihin lukeutuvat yrityksen yli 250 ohjelmistoasiantuntijaa, jotka tarjoavat tukea 70 000 käyttäjälle Ranskassa, Belgiassa, Alankomaissa, Luxemburgissa, Puolassa, Suomessa, Tšekin ja Slovakian tasavalloissa sekä Unkarissa. Päämääränä on jatkaa investointeja osana strategista kehitystä. Yhtiön asiantuntijat ovat alan parhaita asiantuntijoita kaikissa tietomalleja, digitaalisia kaksosia, neljättä teollista vallankumousta ja muita IoT-ratkaisuja koskevissa aiheissa. Arkance Systems on toiminta-alueillaan Autodesk® Platinum -jälleenmyyjä ja Trimble Authorized Channel Partner -kumppani.

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme