Uudet verkkokurssit: Civil 3D perusteet ja Grading Optimization

Infra

Ota Autodesk-ohjelmistot haltuun omaan tahtiin Training Zonessa!

Training Zone -verkkokoulutusalustalla on julkaistu uusia verkkokursseja. Civil 3D -peruskurssilla käydään läpi ohjelmiston käyttöliittymä, suunnittelutietojen hallinta, projektin aloittaminen ja siihen liittyvät toimenpiteet.

Grading Optimization -kurssilla opit käyttämään uutta työkalua tasausten optimointiin. AEC Collection -ohjelmistopakettiin sisältyvä Grading Optimization toimii Civil 3D 2022-version kanssa.

Grading Optimization muuntaa tavalliset murtoviivat (polyline) älykkäiksi objekteiksi. Työkalulla voi antaa eri tasauksille erilaisia parametrejä ja määritellä alueita, kuten rakennuksen, piha-alueen, käytävät ja ajoväylät. Määrittelyn jälkeen ohjelma laskee parhaan mahdollisen tasauksen valituilla arvoilla.

Käyttäjäkohtaisella kuukausimaksulla saat Training Zonessa käyttöösi yhteensä yli kymmenen ohjelmistokurssia (mm. AutoCAD ja Revit). Point Group -yhtiöt ovat Autodesk® Platinum -jälleenmyyjiä ja sertifioituja koulutuskumppaneita.

Mukaan verkkokurssille? Ota yhteyttä myyntiimme:
sales@civilpoint.fi

Jaa

Ota yhteyttä

Arkance Systems myynti

Arkance Systems myynti

myynti@arkance-systems.com

    Jätä yhteydenottopyyntö

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    ×

    Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

    Tilaa uutiskirjeemme