Uutuus: Revitin perusteet verkkokurssina

Talo

Ota Autodeskohjelmistot haltuun omaan tahtiin Training Zonessa! 

Training Zone -verkkokoulutusalustalla on julkaistu uusi Autodesk Revit -peruskurssi. Kurssilla käydään läpi ohjelmiston käyttöliittymä, Revit-projektin aloittaminen ja siihen liittyvät toimenpiteet, Revitillä mallintaminen sekä tulosteiden luonti ja datan vienti.

Alustalta löytyvät myös AutoCADin ja Civil 3D:n verkkokurssit. Käyttäjäkohtaisella kuukausimaksulla saat käyttöösi yhteensä yli kymmenen ohjelmistokurssia, ja uutta materiaalia lisätään säännöllisesti.

– Verkkokurssimme palvelevat kattavasti kaikenkokoisia yrityksiä. Ne ovat aina saatavilla, ja koulutuksia voi suorittaa omaan tahtiin. Lisäksi voi palata kertaamaan aikaisempia kohtia ja toistaa opetusvideon niin monta kertaa kun on tarve, Buildpointin asiakkuuspäällikkö Vincent Wiik sanoo.

Revit-verkkokurssin yhteydessä voit ladata Training Zonesta Revit-aloituspohjat, jotka sisältävät valmiita moduulilinjoja, näkymiä ja materiaaleja.

– Pohjaan kuuluu peruskomponentteja kuten ovia ja ikkunoita. Niiden kanssa pääsee nopeammin liikkeelle, kun ei tarvitse tehdä kaikkea ihan alusta. Varsinaisia tavarantoimittajan objekteja voi hankkia myöhemmin erikseen, Wiik toteaa.

Point Group -yhtiöt ovat Autodesk® Platinum -jälleenmyyjiä ja sertifioituja koulutuskumppaneita.

Mukaan verkkokurssille? Ota yhteyttä myyntiimme:

sales@buildpoint.fi

Tehosta Revitin käyttöä entisestään AGACAD-työkaluilla

Tarjoamme laajan valikoiman AGACAD-lisäosia puu-, teräs- ja betonielementtien suunnitteluun sekä tietomallien tiedonhallintaan Revitillä. Lataamalla TOOLS4BIM Dockin saat käyttöösi heti kolme maksutonta työkalua: Cut Opening Free Tool, Smart Browser Free Tool ja Smart Select Free Tool.

Dock on Revitin käyttöliittymään telakoituva interaktiivinen ikkuna, jossa voit ottaa käyttöön AGACAD-tuotteiden ilmaisia kokeiluversioita, hallinnoida lisenssejä, ladata ohjelmistopäivityksiä sekä ottaa suoraan yhteyttä Buildpointin tukeen. Dock on saatavilla Revit-versioille 2020, 2021 ja 2022.

Lataa TOOLS4BIM Dock

Jaa

Ota yhteyttä

Arkance Systems myynti

Arkance Systems myynti

myynti@arkance-systems.com

    Jätä yhteydenottopyyntö

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    ×

    Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

    Tilaa uutiskirjeemme