Bluebeam Revu helpottaa tarjousvaiheen määrälaskentaa ja työmaiden aluesuunnittelua

Infra

Bluebeam Revu on monipuolinen PDF-editori infra-alan tarpeisiin. Tarjoamme lisenssin ostajalle kaupan päälle kahden tunnin verkkokoulutuksen!

Tietomalleja hyödynnetään infra-alalla laajasti, mutta tarjouslaskentavaiheessa käytetään edelleen PDF-tiedostoja. Määrälaskentaa ei silti tarvitse tehdä käsin viivoittimen kanssa – kun määrität kuvalle oikean mittakaavan, Bluebeam Revulla tuotat helposti PDF-tiedostosta tarvittavat tiedot.

Bluebeam Revusta löytyy tehokkaat työkalut kaikenlaisten PDF-tiedostojen muokkaamiseen, joten sen lisäksi et tarvitse muita PDF-lukuohjelmia. Voit muuttaa muita tiedostomuotoja PDF:ksi, yhdistellä valmiita tiedostoja, muokata ja irrottaa dokumenteista sivuja ja viedä PDF-tiedostoja esimerkiksi Wordiin tai Exceliin.

Bluebeam Revulla tuotat myös selkeät suunnitelmat tilapäisistä liikennejärjestelyistä. Avaa vain PDF-muotoiset suunnitelmakuvat ja voit suoraan alkaa tehdä työmaan aluesuunnittelua tai suunnitella liikennejärjestelyitä.

Civilpointin luomasta symbolikirjastosta löydät Suomessa käytössä olevat liikennemerkkisymbolit. Aluesuunnittelun symbolikirjasto sisältää yleiset työmaaopasteet ja varoitusmerkit. Symbolit saa näppärästi aseteltua oikeaan kohtaan piirustusta ja suunnitelmia voi päivittää, kun työmaa etenee. Bluebeam Revuun saa myös haettua piirustuksen pohjaksi kuvia esimerkiksi Google Mapsista tai kaupunkien karttapalveluista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kun ostat Bluebeam Revu -lisenssin Civilpointilta, saat käyttöösi suomenkielisen tukipalvelun ja valmiin aloituspohjan aluesuunnitteluun. Kaupan päälle tarjoamme osallistumisen kahden tunnin Bluebeam-verkkokoulutukseen määrälaskennan perusteista! Ylläpitosopimukseen kuuluvat versiopäivitykset, joten ohjelmistosi pysyy aina ajan tasalla.

Katso webinaaritallenne: Bluebeam Revu työmaan alue- ja väliaikaisen liikennesuunnittelun työkaluna

Kokeile Bluebeam Revua maksutta 30 päivää

Ota yhteyttä myyntiimme:
sales@civilpoint.fi

Jaa

Ota yhteyttä

Arkance Systems myynti

Arkance Systems myynti

myynti@arkance-systems.com

    Jätä yhteydenottopyyntö

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    ×

    Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

    Tilaa uutiskirjeemme