Revit 2022.1 päivitys on julkaistu

Talo

Autodesk Revit 2022 ohjelmistopäivitys Revit 2022.1 on täällä.

Ensimmäinen päivitys Revit 2022 vuosiversioon tuo ohjelmistoon uusia ominaisuuksia ja työkaluja, jotka tehostavat työskentelyä BIM mallien kanssa. Uusien toiminnallisuuksien lisäksi päivitys parantaa Revitin suorituskykyä nopeuttaen ohjelmiston käyttöä tietomallintamisessa.

Uusia ominaisuuksia Revit 2022.1 versiossa ovat muun muassa Snap eli kohdistus kahden pisteen keskelle, Sheet -arkkien helpompi kopiointi, Objektien haku Projekti selaimesta sekä parannukset Rebar työkaluun helpottamaan raudoituksien mallintamista. Päivitys parantaa myös Revitin toimivuutta eri tiedostoformaattien kanssa.

Alla lyhyt kuvaus merkittävimmistä työskentelyä tehostavista versiopäivityksen uusista ominaisuuksista.

  • Duplicate Sheet, eli arkkien kopiointi nopeuttaa arkkien luomista Revitissä. Arkkien kopiointi nopeuttaa tulosteiden luomista verrattuna aikaisempaan arkkien luomiseen manuaalisesti yksitellen. Uuden ominaisuuden myötä jo luotuja Sheetejä on mahdollista kopioida kolmella eri tarkkuudella.
  • Family editorissa on nyt mahdollista kopioida Family Parametreja Duplicate toiminnonan avulla. Tietyille Familylle annettuja parametreja voi nyt kopioida editorissa nopeasti. Toimenpiteen tekeminen on aikaisemmin vaatinut useamman klikkauksen.
  • Uusi Snap työkalu, joka mahdollistaa kohdistamisen kahden pisteen keskelle nopeuttaa työskentelyä ja tuo lisää mahdollisuuksia Revit mallintamiseen.
  • Find in Project Browser ominaisuus mahdollistaa objektien ja rakennusosien etsimisen projektiselaimesta valitsemalla ne ensin mallinnusnäkymässä. Pieni päivitetty ominaisuus nopeuttaa projektiselaimen käyttöä ja oikeiden objektien ja rakennusosien löytämisen Project Browserista.
  • Select all työkalulla on nyt mahdollista valita useita eri objekteja näkymässä ja aktivoida ne kaikki. Valinta voidaan tehdä kaikille objekteille ja elementeille koko projektista tai aktiivisesta näkymästä. Aikaisemmin Select all toiminnolla pystyi valitsemaan vain yhden objektityypin kuten oven kerralla. Uuden päivityksen myötä Select all työkalulla voidaan valita esim. kaikki ikkunat, ovet ja pilarit samanaikaisesti kerralla. Päivitetty ominaisuus nopeuttaa erityisesti toistuvien objektien kopiomoista esimerkiksi kerrostasojen välillä.
  • Tuettuihin tiedostoformaatteihin myös tullut lisäyksiä ja CAD formaattien tuontiin on lisätty ominaisuus valita tuotavat kerrostasot. Lisätty tuki uusille tiedostoformaateille parantaa Revitin yhteensopivuutta muiden suunnitteluohjelmistojen kanssa.

Videossa on esitetty lisätietoja päivityksestä, jonka lisäksi Autodeskin blogista löytyy yksityiskohtaisempi esittely jokaisesta uudesta ominaisuudesta.

Autodeskin blogiin »

Jaa

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme