Rakennusteollisuuden turvallisuusviikko 25. – 29.10.2021

InfraTalo

Rakennusalalla vietetään tällä viikolla työturvallisuusviikkoa. Rakennustyömaan turvallisuuteen liittyy olennaisesti työmaan aluesuunnitelma. Työmaan yleisellä aluesuunnitelmalla on tarkoitus helpottaa siisteyden, järjestyksen ja yleisen turvallisuuden hallintaa. Konkreettinen parannus työmaan turvallisuuteen voi siis olla huolellisesti tehty aluesuunnitelma.  

Bluebeam Revu ohjelmiston ja kehittämiemme symbolikirjastojen avulla aluesuunnitelmien tekeminen ja päivittäminen on helppoa ja nopeaa. Symbolit, kuten sosiaalitilat ja jäteastiat ovat valmiiksi mittakaavassa, joten eri vaihtoehtojen selvittely on erittäin helppoa. 

Jaa

Ota yhteyttä

Arkance Systems myynti

Arkance Systems myynti

myynti@arkance-systems.com

    Jätä yhteydenottopyyntö

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    ×

    Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

    Tilaa uutiskirjeemme