BLACK FRIDAY // CYBER MONDAY

InfraTalo

Astetta Ihkumpi alennuskampanja!

Perjantaista 26.11. perjantaihin 3.12 saat Training Zone -verkko-oppimisalustan käyttöösi kuuden kuukauden ajaksi ihkuhintaan 19,90 €/kk. Samalla pääset kokeilemaan uutta Ihku-laskentapalvelua ilmaiseksi*!

*Ihkuhintaan sisältyy TrainingZone-käyttäjille Ihku-laskentapalvelun rajattu yhden projektin koekäyttö 3 kk ajaksi. Koekäytön aikana ei projektilla voi tehdä projektien laskelmia, ainoastaan harjoitella IHKU-palvelun käyttöä.

Hyödynnä tarjoukset heti! Tee tilaus: sales@civilpoint.fi

 

TrainingZone:

TrainingZone on selainpohjainen verkko-oppimisalusta ohjelmistojen itsenäiseen opiskeluun ajasta ja paikasta riippumatta. TrainingZone alustalta löytyy kurssit tärkeimpien rakennusalan ohjelmistojen opiskeluun.

TrainingZone verkkokoulutukset sopivat erityisesti uusien työntekijöiden perehdyttämiseen tai yksittäisten henkilöiden kouluttamiseen. Käyttäjäkohtaisella kuukausimaksulla saa käyttöönsä kaikki verkko-oppimisalustalta löytyvät ohjelmistokoulutukset. Koulutukset koostuvat erilaisesta opetusmateriaalista, kuten videoista, tekstistä ja kuvista sekä harjoituksista.

Lue lisää TrainingZonesta

Ihku-laskentapalvelu:

Ihku-laskentapalvelu koostuu Ihku-kustannuslaskentajärjestelmästä ja siihen liittyvistä koulutus-, tuki- ja käyttöpalveluista. Järjestelmän tarkoitus on tarjota luotettavaa, ajantasaista ja laadukasta kustannustietoa, joka perustuu infra-alan standardeihin. Ihku-laskentapalvelu helpottaa suunnittelijan työtä ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia kustannuslaskentaan.

Lue lisää Ihku-laskentapalvelusta

 

Jaa

Ota yhteyttä

Arkance Systems myynti

Arkance Systems myynti

myynti@arkance-systems.com

    Jätä yhteydenottopyyntö

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    ×

    Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

    Tilaa uutiskirjeemme