Revit jatkokurssi ja AGACAD T4R kurssit löytyvät nyt Training Zone verkko-oppimisalustalta!

Talo

Uudella Revit jatkokurssilla mallinnetaan kaksikerroksinen pientalo vaiheittain ja luodaan siihen liittyvät piirustukset ja tulosteet. Kurssi sisältää valmiin lähtöaineiston, jota hyödynnetään kurssin aikana. Verkkokurssilla käydään läpi mallinnuksen vaiheet ohjeiden avulla, mutta kurssille osallistuvan oletetaan ainakin tutustuneen Revit Perusteet kurssin sisältöön.

Kurssi alkaa projektin aloitustoimenpiteillä, joihin kuuluu projektin aloitus templaten luonti, moduulilinjojen ja korkojen määritys, materiaalien ja rakennetyyppien sekä objekteina käytettävien familyen tuonti ja projektiyksiköiden määritys.

Kurssin tavoitteena on antaa opiskelijalle hyvät lähtökohdat aloittaa työskentely Autodesk Revit ohjelmalla.

Kurssin jälkeen opiskelija osaa luoda näkymiä ja tulosteita, tuoda Revitiin valmista sisältöä, muokata rakennetyyppejä sekä mallintaa kattavasti rakennuksen Revit sisältöä. Kurssilla pientaloon mallinnetaan seinät, perustukset, alapohja, välipohja, yläpohja ja vesikate, ikkunat ja ovet, portaat, terassi ja parveke.

Lisäksi Training Zone alustalle on lisätty AGACAD T4R kurssi, jolla on mahdollista opiskella AGACAD Tools4Revit lisäosien käyttöä Revitissä.

AGACAD T4R (Tools4Revit) osiossa on esitelty T4R laajennuksen työkaluja suomeksi. Kurssi kattaa perusteet eri työkalujen käyttöönotolle. Verkkokurssilla opetellaan T4R ilmaisten työkalujen, eli Cut Opening Free, Smart Browser Free ja Smart Select Free työkalujen käyttöä. Materiaalia löytyy myös maksullisten Smart Walls, Sort Mark ja Smart Sheets työkalujen opettelemiseen.

Kaikki Training Zonesta löytyvät verkkokurssit löytyvät täältä.

 

Jaa

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme