Asiantuntijuus säilyy, nimi muuttuu – Point Group on Arkance Systems 1.1.2022 lähtien 

InfraTalo

Ranskalaiseen Group Monnoyeur -konserniin kuuluva Arkance osti koko Point Groupin osakekannan 28.2.2020. Tämän vuoksi Point Group ja sen alla olevat yhtiöt, Assetpoint, Buildpoint ja Civilpoint, fuusioituvat yhden Arkance Systems Finland -brändin alle 1.1.2022. Toimintamme ja palvelumme säilyvät ennallaan, mutta yhdistymisen kautta pystymme tarjoamaan parempaa, kattavampaa ja globaalia asiantuntijuutta.

Yhdistymisen myötä Arkance vahvistaa jo valmiiksi tukevaa asemaansa BIM-teknologioiden johtavana ratkaisutoimittajana Euroopassa. Meillä on jatkossa käytössä kansainvälinen tuki yhä paremman ohjelmisto-osaamisen ja –ratkaisujen, kuten Autodeskin ja Arkancen omien tuotteiden tarjoamiseen. Pidämme huolen, että toimintamme jatkuu Suomessa yhtä laadukkaana ja paikallisena myös jatkossa, vain eri nimen alla.

Kerromme pian lisää, millaisia hyötyjä yhdistyminen tuo asiakkaillemme. Mikäli sinulla on asiasta kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Jani Myllymaahan, jani.myllymaa@civilpoint.fi 

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme