Lehdistötiedote

InfraTalo

Saint-Denis ja Ankara, 10. joulukuuta 2021,

PROTA ALTARIN HANKINTA
ARKANCE – GROUPE MONNOYEURIN TYTÄRYHTIÖ

Joulukuun 8. päivänä 2021 ARKANCE – GROUPE MONNOYEURin tytäryhtiö – osti Prota Altarin, joka on merkittävä toimija talonrakennus- ja valmistusteollisuuden digitalisoinnissa Turkissa. Näin se täydentää ratkaisuvalikoimaansa ja vahvistaa johtavaa asemaansa CAD- ja BIM-teknologioiden jakelussa Euroopassa ja Turkissa.

Yritysosto avaa sillan Euroopan ja Turkin välille ja tukee Groupe Monnoyeurin asiakkaita – rakennus- ja maansiirtourakoitsijoita, suunnittelutoimistoja, infrastruktuurin omistajia, teollisuusyrityksiä sekä kaivosten ja louhosten ylläpitäjiä – digitalisaation tiellä.

”Vain muutamassa vuodessa ARKANCEsta on tullut merkittävä toimija AUTODESK-kanavaverkostossa Euroopassa, ja se on nyt johtavassa asemassa monissa Euroopan maissa. Olemme erittäin tyytyväisiä tämän toiminnan kehitykseen konsernissamme ja ainutlaatuiseen arvolupaukseen, jonka avulla voimme tarjota perinteisille rakennusalan asiakkaillemme mutta myös laajemmin valmistavan teollisuuden toimijoille”, sanoo Philippe MONNOYEUR, GROUPE MONNOYEURin toimitusjohtaja.

GROUPE MONNOYEUR on perinteisesti ollut sidoksissa rakennusalaan CATERPILLAR-jälleenmyyjätoimintansa kautta Euroopassa, ja se pystyi jo hyvin varhaisessa vaiheessa havaitsemaan digitalisaation merkittävän vaikutuksen asiakkaisiinsa pitkällä aikavälillä.

Hankkimalla Prota Altarin ARKANCE investoi yhteen AUTODESKin suurimmista lisäarvojälleenmyyjistä Lähi-idän ja Itä-Euroopan alueilla.

”Olemme iloisia voidessamme toivottaa Prota Altarin tervetulleeksi Arkance-konserniin. Olemme erittäin ylpeitä saadessamme tämän yritysoston myötä johtavan aseman Turkissa. Se myös vahvistaa ryhmäämme intohimoisella asiantuntijatiimillä, jonka avulla voimme tarjota entistäkin vahvemman tarjonnan asiakkaillemme Euroopassa ja Turkissa”, kommentoi ARKANCEn toimitusjohtaja Gregoire ARRANZ.

”Olemme kaikki tietoisia siitä, että ARKANCE, joka on Monnoyeur-konsernin tytäryhtiö, on erittäin menestyvä Autodesk-kumppani, ja uskomme, että olemme täydellisesti linjassa ja voimme yhdessä tarjota korkealaatuista tukea ja lisäarvoa asiakkaillemme. Liittymällä tähän konserniin Prota Altar -perheelle alkaa uusi ja entistä kilpailukykyisempi aikakausi.” sanoo Jozef Kubin, Prota Altarin toimitusjohtaja.

***

Tietoja PROTA ALTARista
Prota Altar on tarjonnut myynti-, koulutus-, tekninen tuki- ja konsultointipalveluja suunnittelu-, rakennus-, infrastruktuuri-, arkkitehtuuri- ja valmistussektoreille perustamisestaan lähtien vuonna 1991. Prota Altar tarjoaa maailmanluokan palveluja AEC-, CAD-, CAM-, CAE- ja BIM-aloilla ja on yksi Autodeskin suurimmista Platinum-kumppaneista EMEA-alueella (Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka).
Prota Altar noudattaa periaatetta, jonka mukaan se tarjoaa asiakkailleen korkeinta lisäarvoa, tarjoaa laadukkaita konsultointi- ja koulutuspalveluja, toteuttaa digitaalista muutosta kaikissa liiketoimintaprosesseissa, uudistuu jatkuvasti ja tekee kaiken tämän ammattietiikan mukaisesti.
Prota Altarin tehtävänä on tarjota uusimpia, tehokkaita, luotettavia ja kestäviä teknologiaratkaisuja asianomaisten alojen ammattilaisille ja rikastuttaa palvelujaan jatkuvasti avoimuudesta ja laadusta tinkimättä.
Prota Altarin tarjoamat palvelut eivät rajoitu yksittäisiin ohjelmistoihin, vaan niissä on myös kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka tarjoavat sovellusten ja tiimien erinomaista yhteistyötä monialaisissa ja monimutkaisissa työnkulun prosesseissa, kuten siltojen, patojen, tuotantolaitosten ja tehtaiden suunnittelussa.
Prota Altarin johtamispolitiikan tavoitteena on vahvistaa työntekijöiden tieto- ja taitotasoa ystävällisessä, luotettavassa ja vastuullisessa tiimityöympäristössä, jossa keskitytään asiakastyytyväisyyteen ja menestykseen.

—————————
Tietoa GROUPE MONNOYEURista
GROUPE MONNOYEUR, vuonna 1906 perustettu perheyritys, tarjoaa asiakkailleen rakennus- ja teollisuusalalta tehokkaita ja tuottavia koneita ja käsittelyratkaisuja – jakeluverkostojen BERGERAT MONNOYEUR, APROLIS ja IPSO kautta. Lisäksi GROUPE MONNOYEUR tukee asiakkaitaan vastaamaan energiahuollon ja digitalisaation haasteisiin omien tytäryhtiöidemme ENERIAn ja ARKANCEn kautta. Konsernilla on yli 7 500 työntekijää, se toimii 18 maassa ja sen liikevaihto oli yli 2 miljardia euroa vuonna 2020.

—————————
Tietoa ARKANCEsta
ARKANCEn tehtävänä on tukea asiakkaitaan digitaalisessa siirtymässä eurooppalaisen asiantuntijaverkostonsa avulla. Ryhmässä työskentelee 650 työntekijää neljällä osastolla – ARKANCE SYSTEMS, ARKANCE OPTIMUM, ALLTERRA ja SITECH – ja se toimii yhteistyössä maailman johtavien yritysten, erityisesti AUTODESKin ja TRIMBLEn, kanssa, jotta se voi levittää ja toteuttaa ratkaisuja, joilla optimoidaan rakennus- tai teollisuushankkeen elinkaaren kaikki vaiheet toimistoista työmaille.

—————————
Tietoja ARKANCE SYSTEMSista
ARKANCE-organisaatiossa ARKANCE SYSTEMS keskittyy tarjoamaan täydellistä ohjelmisto- ja sovellusosaamista rakennusprojektin elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Näiden yritysostojen jälkeen ARKANCE SYSTEMSilla on nyt 550 työntekijää, joista yli 250 on sovellusinsinöörejä, jotka tarjoavat tukea 100 000 käyttäjälle Ranskassa, BeNeLux-maissa, Puolassa, Suomessa, Liettuassa, Tšekeissä, Slovakiassa ja Unkarissa. ARKANCE SYSTEMS jatkaa investointeja osana strategista kehitystään. Sen asiantuntijat ovat eturintamassa kaikissa BIM:iin, digitaalisiin kaksosiin, teollisuus 4.0:aan ja muuhun esineiden internetiin liittyvissä aiheissa. ARKANCE SYSTEMS on AUTODESK® PLATINUM PARTNER ja TRIMBLE AUTHORIZED CHANNEL PARTNER alueilla, joilla konserni toimii.

Yhteystiedot lisätietoja varten:
Ellis VAN BUN: +31 (0)6 27 83 62 46 / ellis.vanbun@arkance-systems.com.
Cankut Kalaycioglu: +90 533 411 75 76 / cankut.kalaycioglu@prota.com.tr.

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme