Koe uudistunut Training Zone -verkko-oppimisalusta

InfraTalo

Olemme parantaneet Training Zone verkko-oppimisalustamme käytettävyyttä ja selkeyttäneet käyttöliittymän ulkonäköä. Olemme myös teemoittaneet tuotteet kahteen osa-alueeseen Infra ja Talo. Käyttäjä voi näin valita kumpaan osa-alueen tuotteiden koulutuksiin hän haluaa tutustua.

Infran alta löytyvät tutut tuotteet kuten Civil 3D, AutoCAD, Novapoint, Trimble Connect, Tekla Civil, Ihku-laskentapalvelu ja Inframallintamisen ABC. Talopuolelta puolestaan löytyvät Revit, AGACAD, Solibri, Bluebeam, AutoCAD ja Trimble Connect.

Osa-alueiden kohdentamisella käyttäjä näkee kyseiseen aihepiiriin kohdistuvat uutiset ja ohjeistukset yhdellä silmäyksellä. Tulemme aktiivisesti päivittämään alustalle ohjeistuksia uusista ominaisuuksista, vahvistamaan olemassa olevia ohjeita ja lisäämällä uusia tuotteita opiskeltavaksi. Tällä viikolla Trainingzoneen ilmestyy GeoCalcin aloitus.

Tule ja koe uudistunut Training Zone.

Mikäli et ole vielä Training Zone käyttäjä, ole rohkeasti yhteydessä meihin osoitteella: koulutus@arkance-systems.com

Jaa

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme