Tulevaisuuden rakentajat – Point Group on nyt Arkance Systems Finland

InfraTalo

Teemme rakentamisen digitalisaatiota nyt uudella nimellä, vahvemmilla verkostoilla, mutta paikallisesta identiteetistä kiinni pitäen. Arkance Systems Finland tarjoaa asiakkailleen entistäkin kattavampia, parempia ja globaalimpia ohjelmistoratkaisuja.

Vuoden 2022 alussa kaikki Point Group -konserniin kuuluvat yhtiöt, Assetpoint Oy, Buildpoint Oy ja Civilpoint Oy, siirtyivät yhteisen brändin alle. Jatkossa ne tunnetaan nimellä Arkance Systems Finland. Nimenmuutos ei tuo muutoksia operatiiviseen toimintaan, mutta sinetöi jo hyvin alkaneen yhteistyön.

– Olemme olleet samaa yritystä jo reilut 1,5 vuotta. Sinä aikana Point Group ja sen asiakkaat ovat inspiroineet Arkancea erityisesti infrastruktuurisuunnittelun saralla. Heillä on asiantuntijuutta, josta Arkancen kansainväliset asiantuntijat voivat oppia aivan valtavasti, tiivistää Grégoire Arranz, Arkancen toimitusjohtaja.

Kaksi vahvaa vahvistuvat yhdessä

Arkance on Euroopan johtava BIM- ja CAD-pohjaisten ratkaisujen toimittaja. Point Group taas on näiden teknologioiden edelläkävijä ja markkinajohtaja Suomessa. Pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme yhä kattavampia ohjelmistokokonaisuuksia, mutta myös aivan uudenlaisia kansainvälisiä verkostoja.

– Me emme yritä keksiä kaikkea itse, vaan kehitämme toimintaamme asiakasta kuunnellen ja laajaa asiantuntijaverkostoamme hyödyntäen. Nyt tuo kivenkovien osaajien joukko on entistäkin laajempi ja yhdessä kehitymme vieläkin paremmiksi, lisää Arkance Systems Finlandin toimitusjohtaja, Kirsi Palmroos.

Asiakkaille nimenmuutos tarkoittaa paitsi parempia yhteyksiä Eurooppaan, myös paikallisten tiimien ja asiakaspalvelun säilymistä. Toimintaa ei olekaan tarkoitus siirtää pois Suomesta, vaan ammentaa suomalaisesta erityisosaamisesta.

– Meidän tehtävämme on olla sloganimme mukaisesti ”Partner to Build Smarter” eli älykkäämmän rakentamisen kumppani, eikä se ole muuttumassa nimenmuutoksen myötä mihinkään. Teemme tiivistä yhteistyötä, jotta Point Groupin pitkät ja tulokselliset asiakassuhteet säilyvät ennallaan myös Arkance Systems Finlandin alla – tai jopa paranevat kattavamman palvelutarjonnan ansiosta.

Suomalaista tietomallintamisen osaamista arvostetaan Euroopassa

Point Groupin historia suomalaisessa rakennetun ympäristön suunnittelussa on ollut merkittävä. Point Groupin edeltäjä toi ensimmäisenä tietomallit suomalaisiin infrahankkeisiin ja nykyään konsernilla on suuri osuus Suomen CAD/BIM-markkinoista infrasuunnittelussa ja -rakentamisessa. Arkance Systems Finland jatkaa tätä työtä historiaa kunnioittaen, mutta tulevaisuuteen katsoen.

– Me olemme todella ylpeitä sekä suomalaisesta tiimistämme että asiakkaistamme. Suomi on rakentamisen teknologioissa valovuosia muuta Eurooppaa edellä. Siksi suomalaisten osaamista on ollut innostavaa seurata, ja tulee olemaan myös jatkossa, Arranz iloitsee.

TILAA INFRA-UUTISKIRJE
TILAA TALO-UUTISKIRJE

Jaa

Ota yhteyttä

Kirsi Palmroos

Kirsi Palmroos

Toimitusjohtaja

kirsi.palmroos@arkance-systems.com

040 518 4055

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme