Tuo koko projekti yhdelle alustalle Autodesk Construction Cloudiin

InfraTalo

Alusta kokoaa yhteen Autodeskin pilvipalvelut ja helpottaa yhteistyöskentelyä.

Autodesk Construction Cloud -alustalle tallennat kaikki tiedot Autodeskin suunnitteluohjelmistoista yhteen paikkaan. Hallitse rakennushankkeen dokumentteja selaimen kautta ja työskentele tiimisi kanssa ajasta ja paikasta riippumatta. Voit toimia samalla alustalla koko projektin elinkaaren ajan, eikä erillistä projektipankkia tarvita.

Construction Cloud -tuoteperheeseen kuuluu viisi ohjelmistoa. Autodesk Docs ja BIM Collaborate soveltuvat erityisesti suunnittelijoille ja urakoitsijoille, kun taas rakentajille Autodesk Build on loistava työkalu.

Autodesk Docs sisältyy AEC Collection -ohjelmistopakettiin, mutta sen voi hankkia myös erikseen. Docsilla teet perustason suunnittelua ja käyttäjähallintaa. Keskitä tiedonhallinta ja määritä oikeuksia hankkeen eri osapuolille tarpeen mukaan. Käsittele tietopyyntöjä, liitä tarvittavat dokumentit referensseiksi ja tarkastele projektitehtäviä.

BIM Collaborate soveltuu vertailuun ja tietojen jakamiseen tiimien välillä. Työkalu tekee myös tietomallien törmäystarkastelun puolestasi. Tarkastele suunnitelmia ja liiku tietomalleissa vaivattomasti selaimella. Tuote sisältää myös Autodesk Docsin.

BIM Collaborate Pro sisältää kaikki BIM Collaboraten ominaisuudet. Lisäksi voit työskennellä muiden suunnittelijoiden kanssa samassa Revit-mallissa tai Civil 3D -projektissa pilvipalvelun kautta. ArcGIS GeoBim -lisätuotteen avulla voit kytkeytyä paikkatietoihin ja yhdistää ne tietomalli- ja suunnittelutietoon. Laajenna yhteistyötä jo suunnittelun alkuvaiheessa ja tarkastele optimaalisia toteutusvaihtoehtoja!

Autodesk Takeoff on määrälaskentatyökalu 2D- ja 3D-tiedostoille. Siirrä projektidokumentit pilveen kaikkien tiimiläisten saataville. Tuo yrityksen oma tai esimerkiksi Talo 2000-nimikkeistö laskennan pohjalle.

Autodesk Build on johdon työkalu rakennustyömaan projektinhallintaan. Hallitse kaikkea projektin elinkaaren aikana syntyvää tietoa samalla alustalla: suunnitelmia, kustannuksia, laatua, turvallisuutta, asiakirjoja ja toteumatietoja. Jaa tietoa työmaalta muille sidosryhmille ja seuraa hyväksyntäprosesseja.

Jos käytössäsi on AEC Collection -ohjelmistopaketti, voit aloittaa Autodesk Docsin käytön vaikka heti! Muut ohjelmistot ovat erikseen hankittavia. Osa Autodesk Construction Cloud -perheen tuotteista voidaan hankkia myös rajoittamattomalla käyttöoikeudella projekti- tai asiakaskohtaisesti. Tämä helpottaa hallintaa ja takaa kiinteän hinnoittelumallin riippumatta siitä, kuinka moni käyttää ohjelmistoja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Arkancen edustajilta:

Tapani Parmanen
Avainasiakaspäällikkö
tapani.parmanen@arkance-systems.com
puh. 040 553 0376

 


Webinaari: Autodesk BIM Collaborate Pron hyödyntäminen Civil 3D:ssä

Kerromme, miten BIM Collaborate Prolla voidaan tehostaa Autodesk Civil 3D -työskentelyä. Webinaarin pitää ohjelmistoasiantuntija Simo Vänskä.

Linkki tallenteeseen >>

Jaa

Ota yhteyttä

Tapani Parmanen

Tapani Parmanen

Avainasiakaspäällikkö

tapani.parmanen@arkance-systems.com

040 553 0376

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme