Uusia lisäosia Revitiin – Holixa T4R

Talo

Revit-suunnittelua helpottavat työkalut on jaettu kolmeen tasoon. Lataa pronssitason laajennukset ilmaiseksi ja kokeile hopeatason lisäosia maksutta 30 päivää!

Holixa T4R sisältää kaikille Revit-käyttäjille sopivia lisäosia, jotka vähentävät käsityötä ja automatisoivat toimintoja. Työkalut on jaettu kolmeen eri tasoon.

Pronssitason työkalut auttavat suunnitelmien hallinnassa ja säästävät aikaa mallin tarkastelussa sekä arvioinnissa. Niillä voit esimerkiksi luoda raportteja, hakea ja suodattaa tietoja, organisoida family-objekteja sekä käsitellä tekstiä ja mittoja tehokkaammin. Kaikki pronssitason lisäosat ovat maksuttomia.

Hopeatason työkalut keskittyvät tuottavuuden parantamiseen ja toistuvien asioiden automatisointiin. Voit esimerkiksi tuoda ja viedä taulukoita, päivittää useita family-tiedostoja kerralla, hallita parametrejä ja tuoda Civil 3D-dataa Revit-projektiin. Hopeatason lisäosia voit kokeilla 30 päivää ilmaiseksi.

Kultataso sisältää kaikki aiempien tasojen työkalut ja lisäksi aiemmin julkaistuja AGACADin Tools4Revit -lisäosia mallinnustyöskentelyn tehostamiseen.

Kaikkia työkaluja hallitaan Revitin käyttöliittymään telakoituvassa Tools4BIM Dock -ikkunassa. Dockin kautta voit ottaa käyttöön ilmaisia kokeiluversioita, ostaa ja hallinnoida lisenssejä, ladata ohjelmistopäivityksiä sekä ottaa suoraan yhteyttä ohjelmistotukeemme. Jos olet jo ladannut Dockin, se päivittyy automaattisesti uuteen versioon.

Lataa TOOLS4BIM Dock

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme