Muutoksia Autodeskin lisensointiin maaliskuussa 2022

Talo

Voit käyttää Autodeskin tuotteita nyt päiväveloituksella! Kokosimme yhteen ajankohtaiset muutokset Autodeskin ohjelmistoihin liittyen.

1. Uusi Flex Token korvaa Cloud Creditin

Flex Token on Autodeskin lanseeraama joustava lisensointivaihtoehto. Etukäteen maksetuilla krediiteillä voit ostaa verkkopalveluiden lisäominaisuuksia, kuten renderöintiä, simulointia tai visualisointia.

Flex Token tarjoaa myös uudenlaisen mahdollisuuden käyttää lähes kaikkia Autodeskin ohjelmistoja päiväveloituksella, jolloin maksat tuotteista vain käytön mukaan. Tokenit sopivat erityisen hyvin satunnaiseen ohjelmistotarpeeseen: voit ostaa esimerkiksi yhden päivän käyttöoikeuden AutoCADiin, Civil 3D:hen tai Revitiin.

Päiväkohtainen veloitus vaihtelee ohjelmiston mukaan, ja esimerkiksi AutoCADin käyttö maksaa 7 krediittiä päivässä. Flex Tokeneita myydään 500, 1000, 5000 ja 10 000 pisteen paketeissa.

Flex Tokenit korvaavat aikaisemmat Cloud Creditit. Cloud Creditejä ei voi ostaa enää 29.3.2022 jälkeen. Aiemmin hankitut krediitit ovat voimassa vielä vuoden 29.3.2023 asti.

2. Tuotteiden hintoihin muutoksia

Seuraavien tuotteiden hinnat nousevat 5 % alkaen 29.3.2022:

  • AutoCAD LT
  • Autodesk Build
  • Autodesk Takeoff
  • Autodesk Docs

Vielä ehdit hankkia nämä ohjelmistot käyttöösi nykyisellä hinnalla vuodeksi tai kolmeksi vuodeksi!

3. Verkkolisenssejä voi uusia vuoteen 2023 asti

Uusia verkkolisenssejä ei voi enää ostaa, mutta Autodesk pidentää nykyisten verkkolisenssien jatkomahdollisuutta. Voit uusia olemassa olevan subscription-verkkolisenssin 7.2.2023 asti.

Voit myös vaihtaa vanhan verkkolisenssin nimettyihin käyttäjiin. Vaihtotarjous, jossa yhdellä verkkolisenssillä saa kaksi käyttäjäkohtaista lisenssiä, on tämän hetken tietojen mukaan voimassa helmikuuhun 2024 saakka.

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme