Quadri ja Novapoint 2022 -versiot julkaistaan Suomessa kevään aikana

Infra

Uusissa pääversioissa on parannettu tuoteliitoksia sekä lisätty tuki uusille formaateille.

Trimblen Quadri-tietomallipalvelimen ja Novapoint-suunnittelujärjestelmän uudet pääversiot julkaistaan Suomessa keväällä 2022. Uudessa Quadrissa on parannettu kaksisuuntainen tuoteliitos Autodeskin Civil 3D -ohjelmistoon. Civil 3D Connector sekä aiempi Revit Connector tehostavat osaltaan suunnittelijan työtä, kun tieto liikkuu saumattomasti tietomallipalvelimen ja suunnitteluohjelmistojen välillä.

Uuden Quantm Connectorin avulla voidaan tuoda Quantmin ehdottamat linjausvaihtoehdot suoraan tietomallipalvelimeen. Quadri Business Premium -lisenssiin sisältyy nyt myös yksinkertaisempi Quantm Corridor -versio, jolla voidaan etsiä geometriavaihtoehtoja 2D-tasolla. Tutustu Quantmin hyödyntämiseen tarkemmin tulevan webinaarisarjamme ensimmäisessä osassa!

Tiedonsiirtoon liittyviä parannuksia ovat tuki FBX- ja GeoTiFF-formaateille. FBX-formaatissa voidaan julkaista aineistoa Quadrista suoraan Autodeskin Infraworks-ohjelmistoon. GeoTiFF-formaatissa olevat georeferoidut pohjakartat voidaan nyt myös viedä Quadriin.

Lisäksi Quadrin ja Novapointin käyttöliittymää on päivitetty, ja painikkeita eri Trimblen ohjelmistoissa on yhdenmukaistettu. Uuteen pääversioon päivittäminen on entistä joustavampaa, ja 2022-versiolla voidaan avata myös 2020-versiolla tehdyt suunnitelmat.

Olemme ottaneet käyttöön Arkancen uuden lisensointimekanismin, jonka myötä joidenkin Novapoint-tuotteiden nimet ovat muuttuneet. Esimerkiksi entinen Finnish Value Pack on nyt nimeltään AS Value Pack for Infra. Nimenmuutokset eivät vaikuta ohjelmistojen käyttöön tai ominaisuuksiin.

Lue lisää uudesta lisensointijärjestelmästä

Jaa

Ota yhteyttä

Arkance Systems myynti

Arkance Systems myynti

myynti@arkance-systems.com

    Jätä yhteydenottopyyntö

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    ×

    Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

    Tilaa uutiskirjeemme