Opi Autodesk Construction Cloudin perusteet

Talo

Tutustu Autodesk Construction Cloud pilviympäristöön Arkance Systems Finlandin esittelyvideoiden avulla. Ensimmäiset videot projektin aloittamisesta ja Revit mallin jakamisesta pilveen on nyt julkaistu! Videoissa käydään läpi ACC alustan perusteita ja käytön aloittamista. Videoita on tulossa lisää ja niissä tullaan käsittelemään Construction Cloud alustan eri ominaisuuksia yhteistyöskentelyn parantamiseksi.

Video 1: Projektin aloittaminen

Video 2: Revit mallin jakaminen pilveen

Autodesk Construction Cloud tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun projektin hallintaan aina suunnittelusta ylläpitoon. Se yhdistää eri osapuolet ja tiedon saumattomasti läpi hankkeen elinkaaren. Kun kaikki rakentamisen aikainen tieto löytyy yhdestä paikasta, projektin aikaisempiin tietoihin voidaan palata ja ylläpito helpottuu. Voit lukea lisää Autodesk Construction Cloudista täältä.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin kerromme lisää Autodesk-ratkaisuista ja niiden käyttöönotosta.

Jaa

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme