Arkance Systems Finland on nyt M-Filesin Premier-kumppani

InfraTalo

Olemme 1.4.2022 alkaen M-Filesin Premier-kumppani! M-Files on metatietopohjainen tiedonhallintajärjestelmä vaativiin tarpeisiin. Virallisena jälleenmyyjänä autamme M-Filesin käyttöönotossa sekä tarjoamme tukea ja koulutusta.

Kehittämämme ratkaisut M-Filesin ympärille tukevat suunnittelu- ja rakennusvaiheen tiedonhallinnan prosesseja. Esimerkiksi Trimble Connect -integraation avulla voidaan helposti katsella M-Filesissa säilytettäviä tietomalleja Trimble Connectin työkaluilla.

Valmiiden ympäristöjen ansiosta M-Filesin käyttöönotossa pääsee nopeasti liikkeelle. Teemme myös täysin räätälöityjä ympäristöjä, jotka määritetään yhdessä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Miksi valita meidät M-Filesin toimittajaksi?

Tiedonhallinnan tarpeet vaihtelevat, kun eri suunnitteluformaatteja ja -ohjelmistoja käytetään yhdessä M-Filesin kanssa. Autamme löytämään ohjelmistojen välille parhaat käytänteet.

M-Filesin Premier-kumppanuuden lisäksi olemme myös Trimblen ja Autodeskin vahva kumppani. Tarjoamme asiakkaillemme kehitys- tuki-, ja koulutuspalveluita kaikkien kolmen ohjelmistotalon tuotteisiin.

Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin mietitään yhdessä juuri sinua parhaiten palveleva ratkaisu kilpailukykyiseen hintaan!

Lassi Hörkkö
Myyntineuvottelija
lassi.horkko@arkance-systems.com
puh. 050 437 1039

Lue lisää M-Filesin hyödyntämisestä:

Hallitse kaikkia rakennushankkeen tietoja yhdistämällä M-Files ja Trimble Connect

Turvallista liikennettä ajantasaisen tiedon avulla – Fintraffic luottaa tiedonhallinnassa M-Filesiin

Länsimetron tietoportaali ottaa rakennetun ympäristön koko elinkaaren huomioon – Nykyaikainen tiedonhallinta sujuvoittaa uuden suunnittelua

Jaa

Ota yhteyttä

Lassi Hörkkö

Lassi Hörkkö

Asiakaspäällikkö

lassi.horkko@arkance-systems.com

050 437 1039

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme