Arkkitehti, tunnetko jo Arkance Systemsin palvelut?

Talo

Tarjoamme ohjelmistokonsultointia sekä pieniin tarpeisiin että laajoihin kokonaisuuksiin.

Miten isojen hankkeiden tietomalliympäristöissä kannattaa toimia? Mitä aineistoa pitäisi viedä ja mitä ei? Minkälaisia suunnittelumäärityksiä kannattaa tehdä? Tietomalliympäristöt ovat pitkälti asiakaskohtaisia, eikä yksi malli sovi kaikille. Tarjoamme palveluita avaimet käteen -periaatteella kaikenkokoisten projektien ylläpitoon, ja koordinoimme asiat puolestasi talon sisäisen ICT-osaston tai ulkopuolisen toimittajan kanssa.

Kauttamme saat hoidettua esimerkiksi:

  • Ohjelmistojen käyttöönoton
  • Ohjelmistojen päivitykset
  • Ohjelmistojen testauksen
  • Lisenssien hallinnan
  • Koulutuskartoitukset
  • Suunnitteluympäristöjen ylläpidon
  • Tietomalliympäristöjen auditoinnin

Käytätkö Revitiä, Autodesk BIM360:ta, Autodesk Construction Cloudia, M-Filesiä tai Spacemakeria? Meidän asiakkaanamme et jää lisenssien kanssa yksin. Suomenkielinen tukipalvelumme auttaa alkuun ohjelmiston asennuksessa ja vastaa käyttäjien kysymyksiin.

Tarjoamme myös matalan kynnyksen lähitukipalvelua, jota voi ostaa tarpeen mukaan yksittäiseen ongelmaan tai projektikohtaisesti. Voimme esimerkiksi käydä läpi, miten hyödyntää parhaiten uutta ohjelmistoversiota tai mitä työkaluja kannattaa ottaa käyttöön tietyntyyppisessä suunnittelussa.

Pienemmille organisaatioille itsenäinen verkkokoulutusalusta on hyvä vaihtoehto. Training Zone -alustalla voit opiskella ohjelmistojen käyttöä silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit myös tilata asiantuntijamme pitämään asiakaskohtaisen koulutuksen, joka räätälöidään tarpeidesi mukaan.

Meillä on kokemusta tietomallipohjaisen suunnitteluympäristön ylläpidosta satojenkin käyttäjien rakennushankkeissa, kuten Kruunusillat ja Raidejokeri. Palvelemme paikallisesti, mutta hyödynnämme Euroopan laajuista Arkancen verkostoa ja kansainvälistä osaamista.

Ota yhteyttä, niin mietitään juuri teitä parhaiten palveleva ratkaisu!

Jaa

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme