Kokeile Spacemakeriä 30-päivää veloituksetta!

Talo

Spacemaker-ratkaisu palvelee rakennusalan eri toimijoita ratkaisemalla projektin alkuvaiheen haasteita.

Suurienkin alueiden massoittelu ja suunnittelu ei ole koskaan ollut näin nopeaa. Lisäksi Spacemakerillä pystyy analysoimaan asumismukavuuteen vaikuttavia tekijöitä, kuten melua, tuulta, valoisuutta sekä lämpötilaa. Spacemaker vapauttaa aikaa strategiseen päätöksentekoon ja tuo varmuutta parhaiden vaihtoehtojen valitsemiseen jatkokehitystä varten.

Spacemakeristä on saatavilla maksuton 30-päivän kokeiluversio ja Arkance Systems Finlandin asiantuntijat tarjoavat apua kokeilun aloittamiseen. Ota siis yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut Spacemakeristä ja haluat sopia demon ja käydä ohjelmistoa läpi yrityksenne käytön näkökulmasta. Tunnin mittaisen läpikäynnin jälkeen ohjelmiston itsenäinen kokeilu on helppo aloittaa.

Tarjoamme myös Spacemaker koulutuksia ja laajempia käyttöönottoja.

Spacemaker

Jaa

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme