Map Extension -karttakäyttöliittymä on nyt Holixa SMS

Infra

Uusia toiminnallisuuksia ovat integraatio koneohjausjärjestelmään sekä sovellus Inframodel-tiedostojen validointiin.

Trimble Connectin karttakäyttöliittymä Map Extension on jatkossa nimeltään Holixa Site Management System (SMS). Holixa SMS toimii tärkeänä linkkinä toimiston ja työmaan välillä. Se mahdollistaa saumattoman tiedonsiirron projektipankista työkoneelle ja takaisin, jolloin muun muassa toteumapisteet voidaan esittää kartalla.

Arkance Systems Finlandin kehittämä Holixa SMS tarjoaa Trimble Connectiin karttakäyttöliittymän, jolla voidaan tarkastella LandXML-, Inframodel-, DWG- ja DXF-tiedostoja. Taustakarttoja voidaan muokata projektin tarpeiden mukaan, ja ohjelmisto mahdollistaa esimerkiksi ajantasaisen ortokuvan jakamisen projektin osapuolille.

Uusina toiminnallisuuksina Holixa SMS tarjoaa integraation koneohjausjärjestelmään sekä Inframodel Analyzer -sovelluksen Inframodel-tiedostojen validointiin. Lisäksi karttakäyttöliittymän uusia ominaisuuksia ovat pituusleikkaus, paalukohtainen poikkileikkaus ja aluemerkintä. Julkaistava versio tukee Novatronin Xsite Manage -pilvipalvelua.

Myöhemmin Holixa SMS tulee laajentumaan erilaisilla hankkeen elinkaarta palvelevilla integraatioilla, joihin sisältyvät muun muassa valokuvien hallinta, yleisimmät koneohjausintegraatiot ja erilaisten lomakkeiden luonti.

Trimble Connect toimii tuttuun tapaan hankkeen projektipankkina, mutta Holixa SMS tarjoaa sen päälle helppokäyttöisen ja skaalautuvan työkalun. Räätälöimme kattavan ratkaisun asiakkaan tarpeiden mukaan.

Jos kiinnostus heräsi uusiin toiminnallisuuksiin, ole meihin yhteydessä!

 

Jaa

Ota yhteyttä

Erno Tiensuu

Erno Tiensuu

Ohjelmistoasiantuntija

erno.tiensuu@arkance-systems.com

    Jätä yhteydenottopyyntö

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    ×

    Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

    Tilaa uutiskirjeemme