Matka halki infrahankkeen elinkaaren

Infra

Kevään aikana esittelimme portfoliotamme ja tarjoamiamme ratkaisuja eri hankevaiheisiin. Hyppää Arkance Systemsin asiantuntijoiden matkaan läpi kuvitteellisen infrahankkeen elinkaaren katsomalla webinaarisarjan jaksojen tallenteet.

1. jakso
Webinaarisarjan ensimmäisessä jaksossa käsitellään esiselvitystä ja siihen soveltuvia ohjelmistoja. Kuvitteellisen tiehankkeen ensimmäisessä vaiheessa pyritään löytämään vaihtoinen linjaus nykyiselle tielle.

2. jakso
Webinaarisarjan toisessa jaksossa jatketaan valitun tielinjauksen suunnittelua yleissuunnitelmavaiheessa.

3. jakso
Yleissuunnitelmavaihe on vaikuttamisen kannalta tärkein vaihe, joten kolmannessa webinaarisarjan jaksossa keskitytään aineiston esittelyyn.

4. jakso
Neljännessä webinaarisarjan jaksossa keskitytään vähemmän esillä olevaan tietomallipohjaiseen maisemasuunnitteluun.

5. jakso
Viides osa webinaarisarjasta keskittyy tiesuunnitelmavaiheen viimeistelyyn, jossa käsitellään pohjatutkimuksia, tekniikka-alojen integrointia ja tilannekuvan tuottamisesta.

6. jakso
Webinaarisarjan kuudennessa osassa keskitytään suunnitteluohjelmistoihin, joita voidaan hyödyntää kaikissa hankevaiheissa.

7. jakso
Rakennussuunnitelma on viimeinen suunnitelmavaihe, seitsemäs jakso webinaarisarjassa keskittyy aineiston kestävään hyödyntämiseen, taiteviiva-aineiston tuottamiseen ja vesihuollon tuotekirjaston esittelyyn ja käyttöön.

8. jakso
Kustannuslaskenta ja suunnitelma-aineiston itselle luovutus ovat keskiössä kahdeksannessa webinaarisarjan jaksossa.

9. jakso
Hanke on siirtynyt suunnittelusta jo urakointiin ja yhdeksännessä jaksossa tutkitaan ratkaisuja työmaan tietomallipohjaiseen hallintaan.

10. jakso
Webinaarisarjan kymmenes ja viimeinen jakso avaa käytäntöjä aineiston käsittelystä, kasauksesta ja toimituksesta.

Webinaarisarjan päätösjakso pidetään livenä Arkance Summitissa keskiviikkona 26.10. aiheena huolto ja ylläpito. Tervetuloa Summitiin tapamaan kasvokkain Arkance Systemsin asiantuntijoita ja muuta henkilökuntaa!

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU ARKANCE SUMMITIIN

Jaa

Ota yhteyttä

Erno Tiensuu

Erno Tiensuu

Ohjelmistoasiantuntija

erno.tiensuu@arkance-systems.com

    Jätä yhteydenottopyyntö

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    ×

    Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

    Tilaa uutiskirjeemme