Quadri-käyttäjä, ota Quantm Corridor veloituksetta käyttöön!

Infra

Quantmin kevytversio tuottaa leveitä maastokäytäviä, joiden sisältä löytyy optimaalisin linjaus.

Tiesitkö, että Quadri Business Premium -lisenssillä saat käyttöösi myös Quantm Corridorin? Kyseessä on Quantm-ohjelmiston kevytversio, joka soveltuu alkuvaiheen suunnitteluun ja linjausvaihtoehtojen etsimiseen. Myös Subscription-sopimuksen tehneet Tekla Civil -asiakkaat saavat Quantm Corridorin käyttöönsä ottamalla yhteyttä tukipalveluumme.

Quantm Corridorissa pintamalliin määritetään alkupiste ja loppupiste, halutut parametrit sekä mahdolliset rajoitusalueet. Corridor Identification -toiminto etsii leveän maastokäytävän, jonka sisältä paras linjaus on löydettävissä. Ohjelma näyttää kokonaiskustannukset, mutta ei erittele kustannustietoja tarkemmin tai näytä massatietoja tai CO2-päästöjä.

Uusi tuoteliitos Quadrin ja Quantmin välillä nopeuttaa työskentelyä. Quadrista voi viedä lähtötiedot Quantm Corridoriin muutamalla klikkauksella. Sama toimii toiseen suuntaan: Quantm Corridorista saadaan vietyä tuotettu aineisto saumattomasti Quadriin. Myös Tekla Civilin tuleva versio 2022.1 tukee Corridorin xyz-formaattia, jolloin maastokäytävä voidaan lukea Tekla Civiliin sisään suunnittelun lähtötiedoksi.

Jos myöhemmässä suunnitteluvaiheessa haluaa optimoida kustannuksia, päästöjä ja massoja tarkemmin, Quantm-lisenssin voi päivittää täysversioon helposti ilman uusia asennuksia. Ohjelmiston täysversio etsii tarkan optimaalisimman linjauksen ja näyttää aineiston oikeassa korossa, jolloin sitä voi käyttää suoraan väyläsuunnittelun pohjana.

Quantm Corridorin asennusohje Quadri-käyttäjille

 • Siirry Trimblen lataussivulle
 • Kirjaudu sisään Trimble ID:llä
 • Lataa Quantm-otsikon alta Client-versio
 • Käynnistä Quantm ja kirjaudu sisään Trimble ID:llä.

Jos sinulla on Tekla Civil Subscription -sopimus ja haluat ottaa Quantm Corridorin käyttöön, otathan yhteyttä tukipalveluumme.

Tutustu Quantm Corridoriin Trimblen englanninkielisellä webinaaritallenteella

Jaa

Ota yhteyttä

Arkance Systems tukipalvelut

Arkance Systems tukipalvelut

tuki@arkance-systems.com

09 747 91199

  Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  ×

  Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

  Tilaa uutiskirjeemme