AS Value Pack for Infra on julkaistu – Novapoint 2022 on nyt käytettävissä Suomessa

Suomalaisille käyttäjille suunniteltuja AS-sovelluksia voi käyttää Novapoint-ympäristön lisäksi myös pelkällä Autodesk-alustalla.  

Arkance Systems Finland Oy on julkaissut AS-tuoteperheen. AS Value Pack for Infra sisältää suomalaisten käyttäjien tarpeisiin tehtyjä lisäsovelluksia suunnitteluympäristöön. Julkaisun myötä Trimblen jo aiemmin julkaisemat Quadri 2022 ja Novapoint 2022 -pääversiot ovat käytettävissä Suomessa.  

Toisin kuin aiempi Novapoint Finnish Value Pack, Value Pack for Infra -sovellukset toimivat Novapoint-ympäristön lisäksi myös pelkällä Autodesk-alustalla. Tuetut ohjelmistot ovat AutoCAD Map tai Civil versiot 2019–2023 sekä Trimble Novapoint 2020 ja Novapoint 2022. Suosittelemme kuitenkin päivittämään mahdollisimman pian Novapointin uusimpaan ohjelmistoversioon.   

AS Value Pack for Infra sisältää seuraavat erikseen lisensoitavat ohjelmistot: 

  • AS Value Pack – Laaja kokoelma suomalaisille käyttäjille tarkoitettuja lisätoimintoja ja apuohjelmia 
  • AS Soundings – Pohjatutkimusrekisteri 
  • AS Area Planning – Asemakaavoitus 
  • AS General Land Use Planning – Yleiskaavoitus 
  • AS Map – Pohjakartan tuottaminen, ylläpito ja käsittely 
  • AS Utility Network – Vesihuollon verkostotietojen tiedonhallinta 

AS Soundings ja AS Utility Network vaativat toimiakseen asennetun Oracle-tietokannan, joka ei sisälly ohjelmistopakettiin. AS Area Planning- ja AS General Land Use Planning -sovelluksia voidaan vaihtoehtoisesti käyttää myös pilvipalvelussa olevan määräyseditorin kanssa. 

AS-tuotteet käyttävät Arkancen Holixa-lisensointimekanismia. Lisenssit voi hankkia käyttäjäkohtaisina, perinteisinä verkkolisensseinä tai tarvittaessa konekohtaisina lisensseinä. Myös lisenssien lainaus on mahdollista. Organisaation pääkäyttäjä, olethan yhteydessä tukipalveluumme! Toimitamme lisenssit pääkäyttäjälle, joka määrittää käyttäjät lisenssijärjestelmään.  

Katso AS Value Pack for Infra 22.00 julkaisutiedot ja asennusohje 

Lue lisää uusista Trimblen pääversioista 

Ota yhteyttä: 

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme