Lehdistötiedote – HungaroCADin hankinta

InfraTalo

LEHDISTÖTIEDOTE

Budapest, 23. elokuuta 2022

HUNGAROCADIN HANKINTA

ARKANCE – MONNOYEURIN TYTÄRYHTIÖ

23. elokuuta 2022 ARKANCE – MONNOYEURin tytäryhtiö – osti HungaroCADin, joka on merkittävä toimija Unkarin rakennusalan ja valmistavan teollisuuden digitalisoinnissa. Näin se täydentää ratkaisuvalikoimaansa ja vahvistaa johtavaa asemaansa CAD- ja BIM-teknologioiden jakelussa Euroopassa ja Turkissa. Arkance Systems vahvistaa asemaansa Euroopassa Autodeskin Platinum-kumppanina, jolla on toimintaa Benelux-maissa, Ranskassa, Puolassa, Tšekissä, Slovakiassa, Turkissa, Suomessa ja Unkarissa.

Partner to build smarter

Yritysosto on linjassa MONNOYEURin strategian kanssa, jonka tavoitteena on luoda johtava eurooppalainen jakeluverkosto, joka tukee sen asiakkaita – rakennus- ja maansiirtourakoitsijoita, suunnittelutoimistoja, infrastruktuurin omistajia, teollisuusyrityksiä sekä kaivosten ja louhosten ylläpitäjiä – digitalisaation tiellä.

”Vain muutamassa vuodessa ARKANCEsta on tullut merkittävä toimija AUTODESK-kanavaverkostossa Euroopassa, ja se on nyt johtavassa asemassa monissa Euroopan maissa. Olemme erittäin tyytyväisiä tämän toiminnan kehitykseen konsernissamme ja ainutlaatuiseen arvolupaukseen, jonka avulla voimme tarjota perinteisille rakennusalan asiakkaillemme mutta myös laajemmin valmistavan teollisuuden toimijoille”, sanoo Philippe MONNOYEUR, MONNOYEUR-konsernin toimitusjohtaja.

MONNOYEUR on perinteisesti ollut sidoksissa rakennusalaan CATERPILLAR-jälleenmyyjätoimintansa kautta Euroopassa, ja se pystyi jo hyvin varhaisessa vaiheessa havaitsemaan digitalisaation merkittävän vaikutuksen asiakkaisiinsa pitkällä aikavälillä.

Ostamalla HungaroCADin ARKANCE täydentää asiantuntemustaan Unkarissa, jossa se oli jo vuonna 2020 ostanut toisen merkittävän toimijan CAD- ja GIS-toiminnot: Varinexin. Siirtymäkauden jälkeen nämä kaksi yritystä toimivat saman ARKANCE SYSTEMSin, CAD-, CAM-, PDM- ja BIM-ratkaisujen toteuttamiseen keskittyvän ARKANCE-divisioonan, alaisuudessa.

Yhdistetään voimat

ARKANCE SYSTEMSin toimitusjohtaja Benjamin VAN DAELE lisää: ”Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa HungaroCAD-tiimin tervetulleeksi Arkance-perheeseen. HungaroCADin lisääminen on tärkeä askel pyrkiessämme tukemaan asiakkaitamme ympäri Eurooppaa heidän digitaalisessa siirtymässään. HungaroCAD on vakiinnuttanut asemansa johtavana yrityksenä arkkitehtuuri-, insinööri- ja rakennusteollisuudessa, kun taas Varinex-CADStudio oli 29.05.2020 tehdastuotannon ja infrastruktuurin BIM-ratkaisujen johtava toimija. Arkance Systems HU:lla (entinen Varinex-CADStudio) on syvällinen toimialan ja ohjelmistojen tuntemus, jonka ansiosta se voi aina suositella asiakkaillemme sopivimpia ratkaisuja. Voimme näin vahvistaa asemaamme Unkarin ja Euroopan markkinoilla entisestään.”

”Olemme iloisia voidessamme liittyä ARKANCE-perheeseen Unkarin johtavana Autodesk Gold Partnerina. Viime vuosina olemme kokeneet orgaanista kasvua asiakkaidemme suositusten ansiosta, jotka luottivat meihin yhteistyökumppaninaan automaatio- ja digitalisaatiomatkallaan. Olemme houkutelleet erittäin ammattitaitoisia ja sitoutuneita ammattilaisia ja panostaneet heidän kehitykseensä, jotta voimme tarjota arvokasta palvelua, joka vastaa alan monimutkaisia haasteita. Uskomme, että ARKANCEn laajan kansainvälisen asiantuntijaryhmän jäsenenä pystymme tarjoamaan entistä laajemman palveluvalikoiman. Odotamme innolla tätä jännittävää uutta lukua ja jatkamme yhteistyötä arkkitehtuuri-, suunnittelu-, rakennus- ja valmistusteollisuuden kumppaneidemme kanssa heidän liiketoimintatavoitteidensa saavuttamiseksi”, sanoo HungaroCADin toimitusjohtaja Balazs Sabathiel.

***

Tietoa HungaroCADista

HungaroCAD perustettiin vuonna 1991 yhdeksi maan ensimmäisistä AutoCAD-jälleenmyyjistä, ja siitä on tullut luotettava ja arvostettu kumppani Unkarin arkkitehtuuri-, suunnittelu-, rakennus- ja teollisuusyrityksille. HungaroCAD on Autodesk-ratkaisujen toimittaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus CAD-ohjelmistojen ja -palvelujen toimittamisesta.

Sen alan asiantuntijoista ja insinööreistä koostuva tiimi käyttää taitojaan ja alan tuntemustaan auttaakseen asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa. Tutkimme ja optimoimme konseptoinnin, suunnittelun ja tuotannon prosesseja. Yhdistämme oikeat ohjelmisto- ja laitteistotyökalut oikeisiin prosesseihin ja luomme saumattoman digitaalisen työnkulun liiketoimintaprosesseihisi.

—————————

Tietoja MONNOYEURista 

MONNOYEUR, vuonna 1906 perustettu perheyritys, tarjoaa asiakkailleen rakennus- ja teollisuusalalta tehokkaita ja tuottavia koneita ja käsittelyratkaisuja – jakeluverkostojen BERGERAT MONNOYEUR, APROLIS ja IPSO kautta. Lisäksi GROUPE MONNOYEUR tukee asiakkaitaan vastaamaan energiahuollon ja digitalisaation haasteisiin omien tytäryhtiöidemme ENERIAn ja ARKANCEn kautta. Konsernilla on yli 7 500 työntekijää, se toimii 18 maassa ja sen liikevaihto oli yli 2,3 miljardia euroa vuonna 2021.  —————————

Tietoja ARKANCEsta 

ARKANCEn tehtävänä on tukea asiakkaitaan digitaalisessa siirtymässä eurooppalaisen asiantuntijaverkostonsa avulla. Ryhmässä työskentelee 750 työntekijää neljällä toimialalla – ARKANCE SYSTEMS, ARKANCE OPTIMUM, ALLTERRA ja SITECH – ja se toimii yhteistyössä maailmanlaajuisten johtavien yritysten, erityisesti AUTODESK & TRIMBLE – kanssa, jotta se voi levittää ja toteuttaa ratkaisuja, jotka on tarkoitettu rakennus- tai teollisuushankkeen elinkaaren kaikkien vaiheiden optimointiin toimistoista työmaille.

—————————

Tietoja ARKANCE SYSTEMSista

ARKANCE-organisaatiossa ARKANCE SYSTEMS keskittyy tarjoamaan täydellistä ohjelmisto- ja sovellusasiantuntemusta suunnittelu- ja rakennushankkeiden elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Näiden yritysostojen jälkeen, ARKANCE SYSTEMSilla on nyt 600 työntekijää, joista yli 250 sovellusinsinööriä, jotka tukevat 120 000 käyttäjää Ranskaan, BeNeLux-maihin, Puolaan, Suomeen, Liettuaan, Tšekkiin ja Slovakiaan, Turkkiin ja Unkariin perustetussa eurooppalaisessa verkostossaan, ja se jatkaa investointeja osana strategista kehitystään. Sen asiantuntijat ovat eturintamassa kaikissa BIM:iin, digitaalisiin kaksosiin, teollisuus 4.0:aan ja muuhun esineiden internetiin liittyvissä aiheissa. ARKANCE SYSTEMS on AUTODESK® PLATINUM PARTNER ja TRIMBLE AUTHORIZED CHANNEL PARTNER niillä alueilla, joilla konserni toimii.

 

Yhteystiedot lisätietoja varten:

Ellis VAN BUN: +31 (0)6 27 83 62 46 / ellis.vanbun@arkance-systems.com.

Juhász Dalma: +36 20 343 8272 / juhasz.dalma@hungarocad.hu.

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme