Osallistu Ihku-laskentapalvelun kehitykseen lähettämällä palautetta

Infra

Infrahankkeiden kustannuslaskennan Ihku-järjestelmässä voi lähettää tukipyyntöjen lisäksi myös palautetta omalla nimellä tai anonyymisti. Tukeen kannattaa ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä, tukipalvelu nimittäin kuuluu kaikille hankkeille, joilta löytyy lisenssi.

– On todella tärkeää, että saamme palautetta ja tukipyyntöjä. Käyttäjillä on monesti tiedossa jos on jotain ongelmia, mutta kehitysehdotuksia tai kysymyksiä ei välttämättä tuoda meille asti. Toivon, että meihin ollaan yhteydessä matalalla kynnyksellä, sanoo Ihku-laskentapalvelun palvelupäällikkö Anni Heilala Arkance Systems Finlandilta.

Ihku-allianssin tiimi käy läpi rakennusosakirjastosta ja laskentasovelluksesta saatuja palautteita viikoittain, ja osa ehdotuksista priorisoidaan eteenpäin tehtävälistoille.

– Korjaukset voivat tulla joskus nopeastikin. Ja mitä useammalta käyttäjältä saamme palautetta, sitä todennäköisempää on, että ehdotukset menevät eteenpäin, Heilala vinkkaa.

Tällä hetkellä palautetta tulee erityisesti puuttuviin rakennusosiin liittyen, ja uusia osia päivitetään rakennusosakirjastoon kahdesti vuodessa. Myös muita kehitysehdotuksia kannattaa laittaa.

– Palautteiden perusteella olemme tehneet parannuksia esimerkiksi PDF-raportteihin ja Excel-raportteihin, jotka ovat nyt selkeämpiä. Käyttäjien ehdottama ominaisuus on myös sähköposti-ilmoitus, kun käyttäjä lisätään hankkeelle, Heilala kertoo.

Tukipyyntö- ja palautelomakkeeseen pääset Ihku-laskentasovelluksen sivupalkista:

Jaa

Ota yhteyttä

Anni Heilala

Anni Heilala

Ohjelmistoasiantuntija

    Jätä yhteydenottopyyntö

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    ×

    Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

    Tilaa uutiskirjeemme