Lehdistötiedote – Asidekin hankinta

InfraTalo

LEHDISTÖTIEDOTE

Madrid, Pariisi, 13. syyskuuta 2022.

ASIDEKIN HANKINTA

ARKANCE – MONNOYEURIN TYTÄRYHTIÖ

13. syyskuuta 2022 ARKANCE – MONNOYEURin tytäryhtiö – osti ASIDEKin CT Solutions Groupilta (CT). Vuonna 1992 perustettu Asidek on keskeinen toimija talonrakennus- ja valmistavan teollisuuden digitalisoinnissa Espanjassa ja Portugalissa. Näin se täydentää ratkaisuvalikoimaansa ja vahvistaa johtavaa asemaansa CAD- ja BIM-teknologioiden jakelussa Euroopassa ja Turkissa. Arkance Systems vahvistaa asemaansa Euroopassa Autodeskin Platinum-kumppanina, jolla on toimintaa Benelux-maissa, Ranskassa, Puolassa, Tšekissä, Slovakiassa, Turkissa, Suomessa, Unkarissa, Espanjassa ja Portugalissa.

Partner to build smarter

Yritysosto on linjassa MONNOYEURin strategian kanssa, jonka tavoitteena on luoda johtava eurooppalainen jakeluverkosto tukemaan asiakkaitaan – rakennus- ja maansiirtourakoitsijoita, suunnittelutoimistoja, infrastruktuurin omistajia, teollisuusyrityksiä sekä kaivosten ja louhosten ylläpitäjiä – digitalisaation tiellä.

”Vain muutamassa vuodessa ARKANCEsta on tullut merkittävä toimija AUTODESK-kanavaverkostossa Euroopassa, ja se on nyt johtavassa asemassa monissa Euroopan maissa. Olemme erittäin tyytyväisiä tämän toiminnan kehitykseen konsernissamme ja ainutlaatuiseen arvolupaukseen, jonka avulla voimme tarjota perinteisille rakennusalan asiakkaillemme mutta myös laajemmin valmistavan teollisuuden toimijoille”, sanoo Philippe MONNOYEUR, MONNOYEUR-konsernin toimitusjohtaja.

MONNOYEUR on perinteisesti ollut sidoksissa rakennusalaan CATERPILLAR-jälleenmyyjätoimintansa kautta Euroopassa, ja se pystyi jo hyvin varhain havaitsemaan digitalisaation merkittävän vaikutuksen asiakkaisiinsa pitkällä aikavälillä.

Ostamalla ASIDEKin ARKANCE investoi yhteen AUTODESKin suurimmista eteläeurooppalaisista lisäarvojälleenmyyjistä, jolla on yhdeksän toimipisteen verkosto eri puolilla Espanjaa ja Portugalia.

Tulo Espanjan ja Portugalin markkinoille

ARKANCEn toimitusjohtaja Gregoire ARRANZ sanoo: ”Olen erittäin innoissani ja ylpeä voidessani kertoa teille, että ASIDEKista tulee osa ARKANCEa. ASIDEKilla on vahva asema Etelä-Euroopan markkinoilla, minkä ansiosta lisäämme merkittävästi läsnäoloamme Euroopan markkinoilla. Asiantuntija- ja asiantuntijatiimimme kasvaa, minkä ansiosta pystymme entistä paremmin tukemaan asiakkaitamme digitaalisessa siirtymässä nyt ja tulevaisuudessa. Odotan innolla, että saan toivottaa ASIDEKin 42 kollegaa tervetulleiksi ARKANCE-perheeseen. ASIDEK keskittyy CAD/CAM/CAE/PLM-teknologioiden konsultointiin ja käyttöönottoon mitä erilaisimmilla teollisuudenaloilla (arkkitehtuuri, insinöörityö, rakentaminen, luonnonvarat, ilmailu, autoteollisuus tai teollisuuskoneet)”

Jesus Prieto, CT:n toimitusjohtaja ja pääjohtaja sanoo: ”Arkance arvostaa suuresti Asidekin johtajuutta yhtenä Etelä-Euroopan merkittävimmistä Platinum-jälleenmyyjistä.  Integraatio antaa Iker Ochoalle ja koko Asidekin tiimille mahdollisuuden jatkaa kasvuaan organisaatiossa, joka on keskittynyt yksinomaan Autodeskin liiketoimintaan.  CT keskittyy jatkossakin kehittämään uusia digitalisaatioon perustuvia liiketoimintoja.”

”Asidekin tiimi on tyytyväinen päästessään osaksi ARKANCE SYSTEMSin kaltaista arvostettua konsernia. Olemme vakuuttuneita siitä, että toteutetut toimenpiteet edistävät sekä Asidek-tiimin ammatillista että henkilökohtaista kehitystä sekä pysymistä eturivin toimijoina Espanjassa ja Portugalissa. Tämän askeleen ansiosta voimme epäilemättä jatkaa asiakkaidemme auttamista heidän digitaalisissa muutosprosesseissaan, jotta he olisivat tehokkaampia ja kilpailukykyisempiä”, sanoo Espanjan ja Portugalin toimitusjohtaja Iker Otxoa.

***

Tietoja CT:stä – ASIDEK

Asidek on Autodeskin Platinum Partner ja johtava yritys Autodeskin CAD-, CAM-, CAE-, PLM- ja BIM-ratkaisujen konsultointipalveluissa, toteutuksessa ja koulutuksessa. Asidek on perustamisestaan vuonna 1992 lähtien sitoutunut innovointiin ja edistyksellisimpien teknologioiden soveltamiseen teollisuudessa, arkkitehtuurissa, suunnittelussa ja rakentamisessa Espanjassa ja Portugalissa.

CT on johtava teknologiakonserni, joka tarjoaa innovaatioratkaisuja ja insinööripalveluja ilmailu-, avaruus-, merenkulku-, auto-, rautatie-, energia- ja teollisuuslaitosten aloilla. Vuodesta 1988 lähtien CT on siirtänyt teknologian rajoja innovaation avulla ja nostanut suorituskyvyn uudelle tasolle tuotteiden koko elinkaaren ajan suunnittelusta ja valmistuksesta myynnin jälkeiseen tekniseen tukeen. CT:n menestyksen taustalla on yli 1800 lahjakasta työntekijää kahdeksassa maassa. www.thectengineeringgroup.com.

—————————

Tietoa MONNOYEURista 

MONNOYEUR on vuonna 1906 perustettu perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen rakennus- ja teollisuusalalla tehokkaita ja tuottavia koneita ja käsittelyratkaisuja BERGERAT MONNOYEURin, APROLISin ja IPSOn jakeluverkostojen kautta. Lisäksi GROUPE MONNOYEUR tukee asiakkaitaan vastaamaan energiahuollon ja digitalisaation haasteisiin omien tytäryhtiöidemme ENERIAn ja ARKANCEn kautta. Konsernilla on yli 7 500 työntekijää, se toimii 18 maassa ja sen liikevaihto oli yli 2,3 miljardia euroa vuonna 2021.

—————————

Tietoa ARKANCEsta 

ARKANCEn tehtävänä on tukea valmistus- ja rakennusteollisuutta niiden digitaalisessa siirtymässä. Maailmanlaajuisten teknologiajohtajien, kuten Autodeskin tai Trimblen, kumppanina ja 800 hengen asiantuntijaverkostollaan, joka on läsnä yli 12 maassa Euroopassa, konserni jakelee ja toteuttaa digitaalisia ratkaisuja suunnitteluun ja tuotantoon. Näiden avulla Arkance-asiakkaat optimoivat projektinsa kaikissa elinkaaren vaiheissa, toimistossa, kotona tai kentällä.

—————————

Tietoa ARKANCE SYSTEMSista

ARKANCE-organisaatiossa ARKANCE SYSTEMS keskittyy tarjoamaan täydellistä ohjelmisto- ja sovellusosaamista suunnittelu- ja rakennushankkeiden elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Näiden yritysostojen jälkeen, ARKANCE SYSTEMSilla on nyt 600 työntekijää, joista yli 250 sovellusinsinööriä, jotka tukevat 120 000 käyttäjää Ranskaan, BeNeLuxiin ja Puolaan perustetun eurooppalaisen verkoston kautta, Suomeen, Liettuaan, Tšekkiin ja Slovakiaan, Turkkiin ja Unkariin, ja jatkaa investointejaan osana strategista kehitystään. Sen asiantuntijat ovat eturintamassa kaikissa BIM:iin, digitaalisiin kaksosiin, teollisuus 4.0:aan ja muuhun esineiden internetiin liittyvissä aiheissa. ARKANCE SYSTEMS on AUTODESK® PLATINUM PARTNER ja TRIMBLE AUTHORIZED CHANNEL PARTNER niillä alueilla, joilla konserni toimii.

 

Yhteystiedot lisätietoja varten:

Ellis VAN BUN: +31 (0)6 27 83 62 46 / ellis.vanbun@arkance-systems.com.

Anabella Leguizamón: +34 679 131 149 / aleguizamon@asidek.es

 

 

 

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme