Holixa T4R – Se tehokkaampi Revit

Talo

Haluatko säästä työaikaa, työskennellä nopeammin ja tehokkaammin ja luoda johdonmukaisempia suunnitelmia? Ota käyttöön Holixa T4R!

Holixa T4R on kokoelma työkaluja joiden tarkoitus on vähentää suunnittelijan työtaakkaa ja laajentaa Autodesk Revit -ohjelmiston mahdollisuuksia. Tämä suunnittelutyötä tehostava tuote on saatavilla kahtena eri versiona:

Holixa T4R Pronssitaso

Holixa T4R Pronssitason työkalut tarjoavat Revitin suunnittelun hallintaan tarvittavia työkaluja. Työkalumme automatisoivat toistuvat tehtävät yhdeksi klikkaukseksiNäin säästät aikaa etsiessäsi tietoa Revit projektista. Lisäksi saat tarkan yleiskatsauksen projektisi sisältöön ja dataan. Esimerkiksi Holixa T4R bronssitasoon kuuluvan Extended Filter -työkalun avulla etsit objekteja Revit malleista tarkasti määritetyin ehdoin ja voit säästää jopa 50% aikaa etsiessäsi tarvitsemaasi tietoa! Kaikki pronssitason lisäosat ovat maksuttomia ja sopivat siksi tuotteen kokeiluun.

Holixa T4R Silver -hopeataso

Holixa T4R Silver -hopeatason lisäosat paketti sisältää kaikki työkalut Arkance Systemsin Revit- lisenssiasiakkaille. Hopeatason tuotteemme sisältää kaikkein useimmin käytettäviä suunnittelun tuottavuuden tehostamisen työkaluja. Näiden työkalujen ansiosta säästät aikaa luodessasi objekteja, Revit familyja tai muuta tärkeää tietoa.

Työkalujen avulla saat enemmän aikaan pienemällä vaivalla ja ajankäytöllä, kun automatisoit rutiineja ja voit suunnitella johdonmukaisemmin ja lisätä tietomallipohjaisen suunnittelun arvoa.

Hopeantason työkaluilla minimoit toistettaviin työvaiheisiin käytetyn ajan, teet johdonmukaista suunnittelua, vältät suunnittelun virheitä ja optimoi rutiinisi. Esimerkkinä hopeatason Join Geometry työkalulla liität Revit geometriat automaattisesti ja voit liittää valitut kategoriat koko projektista yhdellä klikkauksella. Vähennät manuaalisen työtä, säästät selvästi aikaa ja vältät mahdolliset virheet, kun voit liittää kaikki haluamasi objektit vain kolmella klikkauksella!

Kokeile näitä ja kymmeniä muita Holixa T4R työkaluja ilmaiseksi vaikka heti lataamalla BIM dock lisäosamme täältä

Jaa

Ota yhteyttä

Kai Rautakivi

Kai Rautakivi

Asiakaspäällikkö

kai.rautakivi@arkance-systems.com

050 380 4001

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme