Talo

Tehosta suunnittelua ja suunnitteluprosesseja

Syksyn 2022 webinaarisarjan viidessä jaksossa asiantuntijamme kertoivat, miten Arkance Systemsin ohjelmistoilla ja ratkaisuilla tehostetaan suunnittelua ja suunnitteluprosessien yhteen toimivuutta. Lisäksi ratkaistiin suunnittelun ongelmia talonrakennushankkeen eri vaiheissa. Yhteistietosi jättämällä pääset katsomaan webinaaritallenteita, joissa kerromme miten taklata haasteet aina maankäytön suunnittelusta tekoälyn avulla, projektin pilvipohjaiseen yhteistoimintaan ja pistepilvien hyödyntämiseen korjausrakentamisen lähtötietoaineistona.

Lue artikkeli
6.02.2023
InfraTalo

Blogi: Perinteiset tiedonhallintamenetelmät aiheuttavat hukkaa suunnittelutyössä

Tiedonhallinta on paljon muutakin kuin pelkkää tiedostojen tallentamista ja etsimistä. Suurin haaste on pirstaloitunut tiedonhallinnan kokonaisuus, joka aiheuttaa tiedon jäsentymättömyyttä.

Lue artikkeli
1.02.2023
InfraTalo

Rakennettu ympäristö kestävyysmurroksessa – ”Nykymalli ei voi jatkua”

Ylvan kestävyydestä vastaavan johtajan Antti Ruuskan mukaan on välttämätöntä siirtyä kohti kiertotalouteen perustuvaa rakentamista.

Lue artikkeli
1.02.2023
InfraTalo

Autodesk kampanjat

Lue artikkeli
16.01.2023
InfraTalo

Recap Pro

Lue artikkeli
15.12.2022
InfraTalo

Jälleennäkemisen iloa ja mielenkiintoisia keynote-puheenvuoroja

Arkance Systems Summit järjestettiin edellisen kerran vuonna 2019 Turussa – aikana ennen koronaa. Onneksi maailmantilanne on nyt siltä osin parempi ja pääsimme kokoontumaan yhteen. Aamukahvin lomassa oli havaittavissa iloisia jälleennäkemisiä ja vilkasta puheensorinaa ennen ohjelman alkua.

Lue artikkeli
1.12.2022
InfraTalo

Ensimmäinen Arkance Summitini

Arkance Summitin ensikertalaisen, Arkance Systemsin ohjelmistoasiantuntija Terhi Immonen kertoo kokemuksiaan tapahtumastamme.

Lue artikkeli
1.12.2022
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme