Tapahtumat

1.1.2022 – 30.6.2022

Kevään 2022 webinaarit

Ilmoittaudu Arkance Systemsin webinaareihin! Maksuttomissa webinaareissa ohjelmistoasiantuntijamme esittelevät uusia työtapoja ja antavat hyödyllisiä vinkkejä ohjelmistojen käyttöön. Aikaisempien webinaarien tallenteet löydät YouTube-kanavaltamme.

 


Autodesk Construction Cloudin hyödyntäminen Autodesk Civil 3D:ssä

to 13.1. klo 10 – 10.30

Webinaarissa esitellään miten Autodesk Construction Cloud -pilvipalveluun kuuluvalla BIM Collaborate Pro:lla voidaan tehostaa työskentelyä Autodesk Civil 3D:ssä.

Ilmoittaudu


Webinaari: Best solutions for wooden structure design

to 27.1. klo 14 – 14.45

Tervetuloa Arkance Systems Finland & AGACAD yhteiswebinaarin.
Best solutions for wooden structure design / Alan parhaat ratkaisut puurakenteiden suunnitteluun -webinaarin puhujina ovat Agacadin BIM Application Engineer Eve Leliūgė ja Arkance Systemsin asiantuntija Vincent Wiik.

Ilmoittaudu

15.3.2022 – 16.3.2022

Arkance Summit siirretään myöhemmäksi

Arkance Summit on päätetty siirtää jälleen kerran kiihtyneen epidemiatilanteen vuoksi. Haluamme järjestää yhteisen kokoontumisen turvallisesti, mutta emme voi olla varmoja siitä edes maaliskuussa.

Ilmoitamme tapahtuman uuden ajankohdan myöhemmin.

Huomioithan, että jo tehdyt ilmoittautumiset eivät siirry automaattisesti uudelle ajankohdalle, vaan ne perutaan järjestäjän toimesta. Kaikkien pitää siis ilmoittautua uudestaan normaalisti.

Huomioithan myös, että mahdollinen majoitusvarauksesi Sokos Hotel Triplassa ei myöskään siirry automaattisesti, vaan se tulee erikseen perua ja varata uudelle ajankohdalle.


15.–16.3.2022 Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Tervetuloa Arkance Summitiin
Perinteiset Civilpoint-päivät on nyt Arkance Summit 2022. Ilmoittautuminen on käynnissä!

Rakennusalan ammattilaisille suunnattu kaksipäiväinen seminaari järjestetään Sokos Hotel Triplassa loistavien liikenneyhteyksien varrella. Päivien aikana kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja ja hanke-esityksiä, joiden punaisena lankana on suunnittelu ja tiedonhallinta.

Näkökulma laajenee infra-alasta myös talonrakentamiseen ja omaisuudenhallintaan. Prioriteettinamme on tarjota konkreettisia näkökulmia vietäväksi työhösi ja mahdollisuuden verkostoitua muiden asiantuntijoiden kanssa.

Ota opit päivän parhaista puheenvuoroista ja täydennä ensimmäisen seminaaripäivän anti keskusteluilla cocktail-tilaisuudessa ja viihteellisellä illallisella. Toinen seminaaripäivä tarjoaa käytännönläheisiä tietoiskuja ja yhteistyökumppaneiden esityksiä.

Tapahtuman edullisempi early bird -hinta on voimassa nyt 31.1.2022 saakka. Tule tekemään huikea tapahtuma yhdessä alan kollegoiden kanssa – nähdään Arkance Summitissa!

Lue lisää ja iIlmoittaudu täällä

Sivu päivitetty 14.1.2022.

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme