Junior Ohjelmistomyyjä

Onko sinulla kokemusta ohjelmistomyynnistä ja B2B-uusasiakashankinnasta. Etsimme nyt tiimiimme Junior Ohjelmistomyyjää.

Civilpoint Oy on johtava rakennusalan ohjelmistotalo Suomessa, joka tarjoaa asiakkailleen alan parhaat suunnitteluun, rakentamiseen ja tiedonhallintaan tarkoitetut ohjelmistot. Yritys toimii aktiivisesti alan kehityshankkeissa Suomessa ja Baltiassa ja asiakkaina toimivat suunnittelu- ja konsulttitoimistot, infra-alan asiantuntijayritykset ja tilaajaorganisaatiot. Civilpoint on Trimble- ja Autodesk-ohjelmistojen valtuutettu jälleenmyyjä ja tarjoaa ohjelmistoasiakkailleen myös kattavat tuki-, koulutus- ja konsultointipalvelut.

Point Group on osa kansainvälistä Arkance Systems -konsernia, johon kuuluvat Suomessa Civilpointin lisäksi myös talonrakentamisen ohjelmistojen asiantuntijapalveluita tarjoava Buildpoint Oy sekä omaisuudenhallinnan ratkaisuja tarjoava Assetpoint Oy. Point Groupilla saat työskennellä yhdessä rakennusalan, infran ja omaisuudenhallinnan asiantuntevien ammattilaisten kanssa. Konserni työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä ja toiminta on vahvassa kasvussa. Yhdessä asiakkaidensa kanssa Point Group huolehtii, että rakennettu ympäristömme säilyttää arvonsa ja pysyy kunnossa nyt ja tulevaisuudessa.

Civilpoint etsii nyt myyntihenkistä ja tavoitteellista Junior Ohjelmistomyyjää täydentämään myynnin tiimiään. Junior Ohjelmistomyyjänä työskentelet Civilpointin uusasiakashankinnan Autodesk-lisenssimyynnin parissa. Tässä roolissa focuksesi on rakennusalan yritysten prospektoinnissa ja uusien potentiaalisten asiakkuuksien kontaktoinnissa ja tarpeiden kartoittamisessa. Tehtävässä seuraat myös nykyisten asiakkuuksien lisenssisopimusten voimassaoloa ja varmistat niiden jatkuvuutta. Asiakasyritysten kontaktointi tehdään puhelimitse tai muita etävälineitä käyttäen. Kontaktoinnin lisäksi pääset myös laatimaan ja lähettämään tarjouksia potentiaalisille asiakkaille, sekä toimimaan asiakasvastuullisten myyjien tukena isommissa kokonaisuuksissa ja muissa myyntiprosessin vaiheissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Kokemusta B2B-ohjelmistomyynnistä
  • Aktiivista ja myynnillistä työskentelyotetta
  • Halu kehittyä ohjelmistomyynnin ammattilaiseksi
  • vahvaa suomen – ja englannin kielen taitoa
  • eduksi laskemme Autodesk-järjestelmien tai muiden rakennusalan ohjelmistojen tuntemuksen

Tarjoamme sinulle:

Vastuullisen roolin, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi modernien ratkaisujen parissa, infra-alan edelläkävijä-yrityksessä sekä kannustavan työympäristön ja innostuneiden työkavereiden tuen organisaatiossa, jonka henkilöstön tyytyväisyys on erinomaisella tasolla. Taloustutkimuksen toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa 2020 Point Groupin kokonaisarvosana työpaikkana oli 4,61, asteikolla 1-5, ja lähes kaikki vastaajista suosittelevat Civilpointia työpaikkana.

Tämän lisäksi tarjoamme sinulle joustavat työajat, etätyömahdollisuuden, viihtyisät toimitilat Espoossa sekä laadukkaat työskentelyvälineet. Maksamme työstä kiinteän kuukausipalkan ja tarjoamme kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän. Civilpointilla on hyvät etenemismahdollisuudet kansainvälisen ja kasvavan organisaation sisällä.

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme