Agacad Wood Framing

Talo

Puurakenteiden BIM & 3D mallintamiseen tarkoitettu työkalu. Ohjelmistossa on eri työkalut seinien, kattojen, elementtien ja lattioiden suunnittelua varten.

Wood Framing -ohjelmistoon on saatavilla lisäosa CNC koneita varten.

Lue lisää

Puurakenteiden BIM & 3D-mallinnusohjelmisto tehdasvalmisteisen puurunkojärjestelmien suunnitteluun Revit ohjelmistolla

Rakennesuunnitteluun, detaljointiin, dokumentointiin ja rakentamiseen.

Lue AGACAD Wood Framing suite arvolupaus.

Useat Revit-käyttäjät kutsuvat AGACADin Wood Framing Suite lisäosaa markkinoiden tehokkaimmaksi ja joustavimmaksi BIM-ohjelmistoksi yksi- tai monikerroksisten puurunkoisten seinien, lattioiden ja kattojen suunnitteluun. Wood Framing Suite kokonaisuuteen kuuluvat myös ratkaisut tehdasvalmisteisten paneelien, kattopalkkien ja ristikkoristikoiden kehystämiseen sekä erikoisratkaisut rakennusten suunnitteluun, jotka koostuvat rakenteellisesti eristetyistä paneeleista (SIP), ristiin laminoidusta puutavarasta (CLT) tai raskaasta puutavarasta (jota kutsutaan myös massiivipuutavaraksi tai pylväs- ja palkkirakenteeksi).

Kehittynyt automaatio ja sisäänrakennetut toiminnot auttavat BIM-ammattilaisia valitsemaan parhaat ratkaisut, etenemään nopeammin ja välttämään virheitä kaikissa vaiheissa – suunnittelusta ja dokumentoinnista valmistukseen ja rakentamiseen.

Puurakenteiden suunnitteluun kehitettyjen työkalujen avulla on helppo lisätä, muokata tai merkitä oikeita elementtejä tai parametrejä, jakaa laitteisto- ja kiinnitystietoja, hallita aukkoja ja liitoksia sekä löytää ristiriitoja. Rungot ja kehykset päivittyvät ja mukautuvat dynaamisesti muutoksia tehdessä, joten työpiirustukset ja leikkausluettelot pitävät aina paikkansa.

Arkkitehdit ja suunnittelijat, jotka käyttävät AGACAD Revit-laajennuksia, voivat nopeasti luoda rungosta karkean 3D-mallin, jolloin valintoja ja päätöksiä voidaan tehdä entistä aikaisemmin. AGACAD Wood Framing Suiten ansiosta sinun tarvitsee vain määrittää kokoonpanot ja työkalu rakentaa mallin puolestasi. Unohda jokaisen levyn, tapin, pilarin, palkin, orren ja ristikon piirtäminen manuaalisesti. Koska kyseessä on BIM-malli, työpiirustukset luodaan automaattisesti ja jos esimerkiksi kehystettyä aukkoa on muutettava, tieto päivittyy myös rakennepiirustuksiin.

Suunnittele

Suunnittelitpa sitten yksikerroksisia asuinrakennuksia tai monikerroksisia liikerakennuksia, puurunkosuunnitteluohjelmisto tarjoaa tarkat ja tehokkaat mallinnustyökalut Revitissä. Esim. Multi-Framing-toiminto, jolla voidaan kopioida ja päivittää runkoelementtejä ja dokumentaatiota identtisten seinien, lattioiden ja kattojen osalta, vähentää radikaalisti suurten projektien mallintamiseen tarvittavaa aikaa. Yksittäisten paneelirunkojen analyyttiset linjat liitetään toisiinsa ja kohdistetaan samaan tasoon, joten ne voidaan viedä rakenneanalyysiohjelmistoon ja jatkokäsitellä täydellisen analyyttisen mallin luomiseksi.

Integroi

Eri tiimien ja suunnittelualojen koordinointi parantuu huomattavasti integroimalla Wood Framing Suiteen Cut Opening -ratkaisu, joka tunnistaa rakenteelliset ja tekniset ristiriidat Revit-mallissasi ja luo paloturvallisuuskomponentteja sisältävät aukot kaikille LVI-komponenteille ja rakennuksen rakenteille niihin kuuluvissa risteyskohdissa.

Esivalmista

Wood Framing Suitella luodut rungot voidaan exportoida tuotantoon Weinmann-, Randek-, Hundegger- tai muille CNC-koneille tai CAD/CAM-tuotantolinjoille. Valinnainen CNC-vienti integroi työnkulkuja, poistaa päällekkäistä työtä ja vähentää virheitä.

Wood Framing Suite koostuu useammasta työkalusta, jotka on myös mahdollista hankkia erikseen.

Wood Framing Wall

Wood Framing Wall tekee yksikerroksisten tai monikerroksisten puurakenneseinien luomisesta nopeaa ja helppoa. Lisäksi se luo näkymiä, joissa on automaattisesti esillä seinäpaneelien tai -segmenttien mitat, sekä tarkkoja materiaaliluetteloita ja työpiirustuksia. Näin varmistetaan laadukas tuotanto ja helppo rakentaminen työmaalla.

Wood Framing Floor

Wood Framing Floor tekee puulattioiden luomisesta nopeaa ja helppoa reaaliaikaisilla päivityksillä Revitissä. Lisäksi se luo näkymiä, joissa on automaattisesti esillä mitat lattiapaneeleille tai -segmenteille, sekä tarkkoja materiaaliluetteloita ja työpiirustuksia. Näin varmistetaan laadukas tuotanto ja helppo rakentaminen työmaalla.

Wood Framing Roof

Wood Framing Roof -ohjelman avulla Revit-käyttäjät voivat luoda erimuotoisia esivalmistettuja paneeleita, ristikko- ja palkkijärjestelmiä, suorittaa rakenneanalyysejä ja luoda mukautettuja työpiirustuksia. Työkalun toiminnot ovat monipuoliset, sen parametreja on helppo hallita ja muutokset päivittyvät piirustuksiin reaaliajassa. Ei enää luonnostelua – suunnittele ja päätä tietäen, että saat laadukkaan mallin.

Wood Framing CLT

Wood Framing CLT:n avulla Revit®-käyttäjät voivat luoda ristiin liimattuja puulattioita, kattolevyjä ja seinäpaneeleita, jotka ovat muodoltaan ja monimutkaisuudeltaan täysin kontrolloitavissa. Toiminnot ovat monipuolisia, parametreja on helppo hallita ja muutokset näkyvät reaaliajassa. Ei enää luonnostelua – suunnittele ja tee päätöksiä tietäen, että lopputuloksena on laadukas malli. Lisäksi ohjelmisto luo näkymiä, jotka sisältävät paneelien tai segmenttien mitat automaattisesti, tarkat materiaaliluettelot ja työpiirustukset. Näin varmistetaan laadukas tuotanto ja helppo rakentaminen työmaalla.

Wood Framing SIPS

Wood Framing SIPS tekee suunnittelusta rakenteellisesti eristetyillä paneeleilla – seinillä, lattioilla ja katoilla käytettävillä tehdasvalmisteisilla rakennusosilla – nopeaa ja helppoa. Lisäksi ohjelmisto luo näkymiä, jotka sisältävät paneelien tai segmenttien mitat automaattisesti, tarkat materiaaliluettelot ja työpiirustukset. Näin varmistetaan laadukas tuotanto ja helppo rakentaminen työmaalla.

Wood Framing OAK

Wood Framing OAK:n avulla Revit®-käyttäjät voivat luoda raskaita puuseiniä, lattioita ja kattoja, sekä pylväs- ja palkkirakenteita, suorittaa rakenneanalyysejä ja luoda mukautettuja työpiirustuksia. Toiminnot ovat monipuolisia, parametreja on helppo hallita ja muutokset näkyvät reaaliajassa. Ei enää luonnostelua – suunnittele ja tee päätöksiä tietäen, että lopputuloksena on laadukas malli.

AGACAD CNC Exporters

AGACAD CNC Exporters kokoaa automaattisesti kaikki rungon osat käyttäjän määritelmien mukaan ja tuottaa kaikki tarvittavat tiedot erilaisille CNC-koneille ja CAD/CAM-tuotantolinjoille puutalojen joustavaa valmistusta varten.

AGACAD tarjoaa tällä hetkellä CNC Exporters -ohjelmia suosituimpiin CNC-koneisiin puurunkojen esivalmistusta varten. Ohjelmisto voidaan tarvittaessa mukauttaa muillekin CNC-koneille. Olemassa olevat vientiominaisuudet voidaan helposti sovittaa muihin CNC-koneisiin, jos ne lukevat samoja tiedostopäätteitä. Esimerkiksi BTL-tiedostopäätettä käytetään maailmanlaajuisesti.

Lataa AGACAD Revit lisäosien maksuttomat kokeiluversiot jättämällä yhteystietosi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

Tapani Parmanen

Tapani Parmanen

Avainasiakaspäällikkö

tapani.parmanen@arkance-systems.com

040 553 0376

Pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme