AutoCAD

InfraTalo

AutoCADin avulla suunnittelet ja muotoilet ympäröivää maailmaa johtavalla suunnittelu- ja dokumentointiohjelmistolla. AutoCADia käyttävät laajasti eri alojen asiantuntijat, kuten arkkitehdit, suunnittelijat, insinöörit ja projektipäälliköt, niin rakennusalalla kuin teollisuudessa.

AutoCADin eri toimialakirjastojen, selainpohjaisen käyttöliittymän sekä mobiiliapplikaation avulla työskentelet nopeasti ja joustavasti. Kokonaisuudessaan AutoCAD ohjelmistosta löytyy seitsemän eri toimialakirjastoa.

AutoCAD Architechture Toolset sisältää toimintoja ja ominaisuuksia nopeampaan arkkitehti ja rakennesuunnitteluun, jotka nopeuttavat pohjapiirustusten, kerroksien, seinien ja muiden suunnitteluun liittyvien osien tuottamista. Lisäksi toimialakirjastosta löytyy yli 8,500 valmista objektia. Architecture toimialakirjastoon kuuluu myös Renovation Mode, joka mahdollistaa olemassa olevan, purettavan ja uuden mallintamisen ja visualisoinnin samassa piirustuksessa.

AutoCAD Electrical Toolset toimialakirjasto helpottaa sähköjärjestelmien suunnittelua, muokkaamista ja dokumentointia. Electrical Toolset sisältää erikoistuneita työkaluja mm. kytkentäkaavioiden luomiseen. Toimialakirjasto sisältää yli 65,000 älykästä sähkösuunnittelun symbolia.

AutoCAD MEP Toolset nopeuttaa talotekniikan suunnittelijan työtä. MEP eli LVIS toimialakirjaston työkalujen avulla projektin talotekniikan piirtäminen, suunnittelu ja dokumentointi AutoCADillä nopeutuu. MEP Toolset sisältää yli 10,500 älykästä LVI-objektia.

AutoCAD Map 3D Toolset mahdollistaa GIS ja CAD tiedon yhteensovittamisen AutoCAD ohjelmistossa suunnittelua varten. Käytä suunnittelussa hyödyksi tiedostoihin, tietokantoihin tai verkkopalveluihin tallennettuja paikkatietoja.

AutoCAD Plant 3D Toolset sisältää ominaisuuksia, jotka helpottavat PI-kaavioiden tuottamista ja niiden yhdistämistä Plant 3D malleihin. Toimialakirjasto mahdollistaa isometristen ja ortograafisten materiaaliraporttien luomisen ja jakamisen. Kirjasto sisältää lisäksi yli 400 älykästä tehdasobjektia.

AutoCAD Mechanical Toolset sisältää työkaluja ja valmiita objekteja mekaniikkasuunnittelua varten. Mechanical Toolsetin avulla on mahdollista automatisoida esim. koneosien generoinnin ja raporttien sekä määräluetteloiden luomisen. Valmiit työkalut nopeuttavat osien, kokoonpanojen ja muiden piirustusten luomisen. Toimialakirjasto sisältää lisäksi yli 70,000 valmista osaa, ominaisuutta ja symbolia mekaniikkasuunnitteluun.

AutoCAD Raster Design Toolset tuo AutoCADiin työkalut rasterikuvien kääntämiisen DWG-muotoon. Raster Design toolset mahdollistaa skannattujen kuvien työstämisen tutussa DWG-tiedostomuodossa. Raster Designin työkalujen avulla muutat rasteripohjaiset piirustukset vektorimuotoisiksi suunnitelmiksi.

Katso myös Autodesk AEC Collection -kokoelma, jos tarvitset käyttöösi useamman kuin yhden Autodesk-tuotteen.

LATAA ILMAINEN KOKEILUVERSIO

 

Ota yhteyttä

Tapani Parmanen

Tapani Parmanen

Avainasiakaspäällikkö

tapani.parmanen@arkance-systems.com

040 553 0376

Pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme