BIM 360

Talo

AutoDesk BIM 360 on pilvialusta, jossa projektidataa voi jakaa kaikkien osapuolten kanssa reaaliajassa. BIM 360 helpottaa yhteistyötä sekä päätöksentekoa tiedon liikkuessa ketterästi projektin sisällä. 

AutoDesk BIM 360 koostuu neljästä eri ohjelmistopaketista:

BIM 360 Docs auttaa pitämään suunnitelmat ja tiedostot hallinnassa. Docs-palvelun avulla projektitiimi käyttää varmasti ajantasaisia dokumentteja, suunnitelmia, malleja ja muita projektitiedostoja. Docs-palvelun avulla säästät aikaa sekä vähennät kustannuksia ja virheitä.

BIM 360 Design on kehitetty suunnitteluryhmille työnjakoa ja yhteistyöskentelyä varten. Kun kaikilla suunnittelijoilla on oikea tieto oikeaan aikaan, työnteko sujuu jouhevammin. BIM 360 Design yhdistää suunnitteluryhmät ja projektidatan, sekä mahdollistaa reaaliaikaisen Revit-yhteistyön ja tietojen hallinnan projektin aikana, ilman tallennus- tai käyttäjärajoituksia.

BIM 360 Coordinate-palvelun avulla tarkistat rakennusprojektin toteutuskelpoisuuden työmaalla tai toimistolla. Palvelu virtaviivaistaa ja tehostaa tietomallintamisen työnkulkua rakentamisen valmistelusta luovutukseen. Coordinaten avulla voit tarkastella tietomallia ja suorittaa törmäystarkasteluita, jotta mahdolliset ongelmat tunnistetaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

BIM 360 Build-palvelun avulla parannat laadunvalvontaa, työturvallisuutta ja vähennät lisä- ja muutostöiden määrää. Palvelun avulla voit luoda ja hallinnoida tehtäviä, toimituksia, sekä tietopyyntöjä. BIM 360 Build tuo projektin tiedot saataville melkein missä milloin tahansa, missä tahansa. Buld luo edellytykset ennakointiin ja optimointiin, niin työmaalla kuin toimistolla.

Ota yhteyttä

Tapani Parmanen

Tapani Parmanen

Avainasiakaspäällikkö

tapani.parmanen@arkance-systems.com

040 553 0376

Pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme