Revit

InfraTalo

Autodesk Revit on tehokas suunnittelutyökalu arkkitehtuurin, talotekniikan ja rakennetekniikan ammattilaisille. Älykäs mallipohjainen suunnittelu tekee työskentelystä tehokasta. Ohjelmisto on saatavilla yksittäisenä tuotteena, sekä osana Autodesk AEC toimialakokonaisuutta. Arkance Systems Finlandilla löytyy myös Revit aloituspohja, joka nopeuttaa Revit projektien aloittamista.

Revit auttaa parantamaan projektin tehokkuutta sekä tarkkuutta läpi koko elinkaaren. Revitillä erilaisten tilojen sijoittelun tutkiminen on nopeaa ja helpottaa projektille asetettujen tavoitteiden saavuttamista.

3D pohjainen mallintaminen mahdollistaa lisäksi erilaisten simulointien ja analyysien tekemisen. Lisäksi todellisuutta vastaavassa tietomallissa materiaalimääriä tai muita tietoja kuten pinta-aloja tai tilaavuuksia on helppo seurata.

Revitillä suunnittelu on parametrista mikä tarkoittaa, että eri elementtejä on mahdollista muokata hyvin yksityiskohtaisesti. Parametrit sisältävät laskennallista dataa, jotka määrittävät elementtien ulkoasun, toiminnallisuuden, käyttäytymisen mallissa sekä niiden sisältävän infromaation. Parametrisuuden ansiosta elementit ovat myös loogisesti liitetty toisiinsa, eli esimerkiksi lattiaan tehtävät muutokset vaikuttavat automattisesti siihen liitettyihin rakenteisiin kuten pilareiden korkeuteen.

Myös kaikki eri näkymissä tehdyt muutokset päivittyvät automaattisesti projektin muihin näkymiin. 3D mallissa tehdyt muutokset päivittyvät pohjakuviin ja päinvastoin. Suunnittelija voi siis valita missä näkymässä muutos on helpoin tehdä ja se päivittyy automaattisesti kaikkiin eri kuviin ja näkymiin. Lisäksi tulostusarkkien luominen on Revitissä todella simppeliä ja vaatii vain oikean näkymän raahaamisen paperille.

Lisäksi Autodesk AEC collectionin käyttäjät voivat hyödyntää Revitin generatiivista suunnittelua selvittämään erilaisia vaihtoehtoja asetettujen tavoitteiden avulla. Revittiin voi myös tuoda malleja ja tiedostoja muista ohjelmista, kuten AutoCadista, Rhinocerocsesta tai SketchUpista.

Tutustu Revit -koulutuksiimme!

LATAA ILMAINEN KOKEILUVERSIO

Ota yhteyttä

Tapani Parmanen

Tapani Parmanen

Avainasiakaspäällikkö

tapani.parmanen@arkance-systems.com

040 553 0376

Pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme