Holixa T4R

Infra

Holixa T4R on kokoelma työkaluja joiden tarkoitus on vähentää suunnittelijan työtaakkaa ja laajentaa Autodesk Revit ohjelmiston mahdollisuuksia. Tämä suunnittelutyötä tehostava tuote on saatavilla kahtena eri versiona:

Suunnittelun hallinnan työkalut: Holixa T4R Bronze – Pronssitaso, joka on kaikille käyttäjille ilmainen 
Suunnittelun tuottavuuden työkalut: Holixa T4R Silver – Hopeataso, ilmainen kaikille Arkance Systems Revit -asiakkaille

Holixa T4R työkalujen ansiosta:

1. Säästät enemmän aikaa suunnittelulle
2. Työskentelet nopeammin ja tehokkaammin
3. Luot johdonmukaisempia suunnitelmia

Holixa T4R Pronssitaso

Ilmaiset pronssitason työkalumme tarjoavat Revitin suunnittelun hallintaan tarvittavia työkaluja. Työkalumme automatisoivat toistuvat tehtävät yhdeksi klikkaukseksi.

Näin hyödyt Holixa T4R Bronze -työkaluista:

  • Säästä aikaa etsiessäsi tietoa Revit projektista.
  • Saat tarkan yleiskatsauksen projektisi sisältöön ja dataan.

Säästä tietomallin kanssa käytettyä aikaa: Extended Filter -työkalun avulla etsit objekteja Revit malleista tarkasti määritetyin ehdoin ja voit säästää jopa 50% aikaa etsiessäsi tarvitsemaasi tietoa!

Holixa T4R Hopeataso

Hopeatason tuotteemme sisältää kaikkein useimmin käytettäviä Suunnittelun tuottavuuden tehostamisen työkaluja. Näiden työkalujen ansiosta säästät aikaa luodessasi objekteja, Revit familyja tai muuta tärkeää tietoa. Työkalujemme avulla saat enemmän aikaan pienemällä vaivalla ja ajankäytöllä, kun automatisoit rutiineja ja voit suunnitella johdonmukaisemmin ja lisätä Tietomallipohjaisen suunnittelun arvoa.

Näin hyödyt Holixa T4R Silver -työkaluista:

  • Minimoi toistettaviin työvaiheisiin käytetty aika
  • Johdonmukainen suunnittelu
  • Vältä suunnittelun virheitä
  • Optimoi rutiinisi

Tehosta tietomallin viimeistelyä:

Liitä Revit geometriat automaattisesti Join Geometry työkalulla. Voit liittää valitut kategoriat koko projektista yhdellä klikkauksella. Vähennät manuaalisen työtä, säästät selvästi aikaa ja vältät mahdolliset virheet, kun voit liittää kaikki haluamasi objektit vain kolmella klikkauksella!

Suosituimmat T4R -työkalumme:

Extended Filter
Extended Filter -työkalun avulla etsit objekteja Revit malleista tarkasti määritetyin ehdoin ja voit säästää jopa 50% aikaa etsiessäsi tarvitsemaasi tietoa.

Command Line
Tuo esimerkiksi Autocadista tutun komentorivin Revittiin. Komentorivin kautta voidaan suorittaa kaikkia Revitin toimintoja näppäimistön avulla ja etsiä komentoja kirjoittamalla. Hyvä työkalu aloittelevalle Revit -suunnittelijalle, jolla on aiempaa kokemusta Autocadista.

Join Geometry
Liitä Revit geometriat automaattisesti Join Geometry työkalulla. Voit liittää valitut kategoriat koko projektista yhdellä klikkauksella. Vähennät manuaalisen työtä, säästät selvästi aikaa ja vältät mahdolliset virheet, kun voit liittää kaikki haluamasi objektit vain kolmella klikkauksella.

Duplicate Views
Duplicate Views työkalun avulla voidaan kopioida useita Revit näkymiä samalla kertaa. Tämän työkalun avulla voit säästää aikaa luodessasi esimerkiksi erilaisia versioita Revitin pohjakuvista muuta käyttöä varten. Voit kopioida vaikka kaikki projektin kerrosnäkymät yhdessä ikkunassa ja määrittää niille halutut alku- ja lopputunnisteet.

Structure Description
Structure Description työkalulla voidaan lisätä selitteitä rakennekerroksista leikkauskuviin. Valitset vain halutun rakenteen Revit näkymässä ja työkalu lisää tekstikentän, jossa kaikki kerrokset on eritelty materiaaleittain ja paksuuksittain. Tekstikenttä voidaan siirtää näkymässä haluttuun paikkaan ja sen tiedot päivittyvät automaattisesti, jos kyseiseen rakenteeseen tehdään muutoksia.

Bulk Upgrade
Bulk upgrade työkalun avulla voidaan päivittää yhdellä kertaa useita Revit projekteja, familyja tai templateja käytössä olevalle Revit versiolle. Ei enää odottelua Revit projekteja avatessa, kun vanhalla versiolla tehdyt tiedostot joudutaan päivittämään uudelle versiolle. Myös ison family-kirjaston päivitys onnistuu helposti ja nopeasti tämän työkalun avulla.

Text Alignment
Text alignment työkalulla voidaan asetella tekstejä ja tägejä haluttuun linjaan. Ei enää sotkuisia tekstin sijoitteluja piirustuksissa eikä manuaalista ja aikaa vievää tekstien käsin siirtelyä.

Route Length
Route Length työkalu ilmoittaa valittujen Revit elementtien yhteispituuden. Alunperin TATE-suunnittelutyökaluksi tarkoitettu Route Length toimii myös mm. seinien yhteispituuden selvittämiseksi. Valitset vain halutut elementit ja klikkaat työkalua.

Nämä ja kymmeniä muita Revitin käyttöä tehostavia työkaluja saatavilla osana Holixa T4R tuotteita.

Kiinnostuitko?

Täytä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi ja pääset heti lataamaan ja kokeilemaan Holixa T4R tarjontaamme Autodesk Revitissä. Asennettuasi BIM dock lisäosamme, Holixa T4R työkalut ovat rekisteröitymisen jälkeen käytössäsi ja voit kokeilla niin pronssi- kuin hopeatason työkaluja ilmaiseksi. Dockin kautta voit tutustua myös muuhun Revit-lisäosatarjontaamme!

Lataa ilmainen BIM dock lisäosa ja kokeile Holixa T4R -työkaluja vaikka heti!

Lataa maksuttomat Holixa T4R Revit työkalut jättämällä yhteystietosi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

Kai Rautakivi

Kai Rautakivi

Asiakaspäällikkö

kai.rautakivi@arkance-systems.com

050 380 4001

Pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme