Bluebeam

Infra

Bluebeam Revu vie PDF-tiedostojen kanssa työskentelyn uudelle tasolle!

Bluebeam Revu on ratkaisu, jolla luot, muokkaat, lasket sekä teet merkintöjä PDF-piirustuksiin. Ohjelmiston avulla voit lisätä PDF-tiedostoon tekstiä, symboleita, muotoja ja mittauksia riippuen tarpeestasi.

Helppokäyttöinen Bluebeam soveltuu esimerkiksi määrälaskentaan, aluesuunnitteluun sekä suunnitelmien vertailuun ja kommentointiin. Määrälaskenta on nopea tehdä Revun mittaustyökaluilla sekä symbolihaulla, joka automatisoi piirustuksessa esiintyvien symbolien kuten kaivojen, vesialtaiden ja sähkölaitteiden laskennan. Käyttämällä Bluebeamin Revua voit vähentää määrälaskentaan ja tarjouksien tekemiseen käytettävää aikaa huomattavasti.

Arkance Systemsin valmiin symbolikirjaston ja Bluebeam Revun piirustustyökalujen avulla voit myös nopeasti luoda työmaan aluesuunnitelmia muutamilla klikkauksilla. Työmaan turvallisuus ja logistiikka ovat tärkeitä osia työn onnistumisessa. Bluebeam Revu ohjelmistolla pystyt helposti muokkaamaan suunnitelmaa työmaan eri vaiheiden ja muutoksien mukaan.

Lisäksi voit käyttää ohjelmistoa suunnitelmien vertailuun, jolloin huomaat helposti suunnittelijoiden tekemät muutokset eikä lisä- ja muutostöiden laskemiseen mene ylimääräistä aikaa. Voit antaa Bluebeamin tehdä kahden suunnitelman välisen vertailun, tai voit käyttää ohjelmistoa virtuaalisena piirtopöytänä ja asettaa useita piirustuksia päällekkäin ja tarkkailla niiden yhteensopivuutta.

Voit käyttää Bluebeam Revua myös PDF-tiedostojen luomiseen ja piirtämiseen, sekä olemassa olevien piirustusten yhdistämiseen, sivujen irrottamiseen ja kiertämiseen.

LATAA ILMAINEN 30 PÄIVÄN KOKEILUVERSIO


9 syytä ottaa Bluebeam käyttöön:

  1. Muokattava käyttöliittymä ja aloituspohjat
  2. Kommentoi ja korosta PDF-tiedostoja
  3. Määrälaskentaa parilla klikkauksella
  4. Kattava symbolikirjasto aluesuunnittelun tueksi
  5. Hae karttapalvelusta kuvia piirustuksen pohjaksi
  6. Merkinnät talteen merkintäluetteloon
  7. Vertaile asiakirjoja helposti
  8. Muokkaa kaikenlaisia PDF-tiedostoja
  9. Tuemme ja koulutamme Bluebeam-käyttäjiä

Lue lisää blogista

Tutustu Bluebeamin ominaisuuksiin opetusvideoilla


Bluebeam-käyttäjäprofiilin konfigurointi

Asiakkaan tarpeisiin räätälöity profiili Bluebeam Revu:n käytön tehostamiseksi

Eräs Bluebeam-ohjelmiston suurimmista eduista on sen mukautettavuus yritys- tai tehtäväkohtaiseksi. Arkance Systems Finland on kehittänyt eri hanketehtäviin Bluebeam-käyttäjäprofiilit, joilla voit tehostaa Bluebeamin käyttöä entisestään.

Määrämittausprofiilillamme saat käyttöösi valmiit työkalut PDF-piirustuksien määrälaskentaan. Profiileja on saatavana rakentamisen, infran ja talotekniikan määrämittauksiin, aluesuunnitteluun ja liikennesuunnitteluun.

Mittaa oikeassa mittakaavassa, näe mitat piirustuksessa ja merkintälistassa. Mittaa oikealla työkalulla ja standardoi työnkulku. Bluebeam on tehokas työkalu projektipäälliköille, työnjohtajille ja määrälaskijoille.

Katso myös Bluebeam-koulutukset

Ota yhteyttä

Lenni Saatsi

Lenni Saatsi

Myyntineuvottelija

lenni.saatsi@arkance-systems.com

044 255 0880

Pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme