Enscape

Talo

Enscape visualisointiohjelmisto integroituu saumattomasti suunnitteluohjelmistoihin mahdollistaen reaaliaikaisen renderöinnin ja VR-ympäristöjen esittämisen.

Reaaliaikainen visualisointi nopeuttaa eri vaihtoehtojen vertailua ja helpottaa päätöksentekoa. Enscapen avulla on myös mahdollista luoda virtuaalitodellisuusympäristöjä, joita on mahdollista tutkia esim. Oculus tai HTC Vive laitteilla.

Valmiiden 3D renderöintien jakaminen yhteistyöskentelyä tai esittelyä varten on myös helppoa. Valmiit visualisoinnit on mahdollista jakaa suunnittelijoille, asiakkaille tai muille osapuolille ilman että heidän tarvitsee ladata erillisiä ohjelmistoja.

Lisäksi Enscapesta löytyy työkalut kommunikointiin suoraan projektin sisällä, jolloin ehdotuksia ei tarvitse lähettää erikseen esimerkiksi sähköpostitse. Enscapen kirjastoihin kuuluu myös yli 2500 erilaista objektia ja päälle 200 valmista materiaalia.

Enscape on helppo ottaa käyttöön eikä vaadi käyttäjältä erityistä aikaisempaa kokemusta. Käynnistä Enscape yhdellä klikkauksella ja nauti täysin renderöidystä ja visualisoidusta projektista. Mallia ei tarvitse missään vaiheessa siirtää ohjelmistosta toiseen. Mallissa tehdyt muutokset tulevat heti esille myös visualisoinnissa.

Enscape on yhteensopiva Revit, SketchUp, Rhinoceros, Archicad ja Vectorworks ohjelmistojen kanssa.

Ota yhteyttä

Kai Rautakivi

Kai Rautakivi

Asiakaspäällikkö

kai.rautakivi@arkance-systems.com

050 380 4001

Pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme