Solibri

Talo

Solibri Office on ohjelmistotyökalu, joka analysoi tietomallien oikeellisuutta, laatua ja turvallisuutta. Solibri Office tekee laadunvarmistus- ja tarkastusprosessin helpoksi: Se käy läpi koko tietomallin ja tuo esiin mahdolliset virheet ja puutteet suunnitelmissa. Ohjelmisto tuo ongelmatilanteissa esiin ristiriitaiset komponentit ja varmistaa että malli noudattaa rakennusmääräyksiä ja yritysten omia laatujärjestelmiä. Solibri Office mahdollistaa myös tietomallin sääntöpohjaisen tarkastelun ja rakennusosien määrälaskennan.

Solibri Site on kehitetty työmaan johtoa ja vastuuhenkilöitä varten, jotka tarvitsevat esimerkiksi luokittelu ja määrälaskentatyökaluja. Solibri Site mahdollistaa ketterän tiedonjakamisen molempiin suuntiin toimiston ja työmaan välillä. Solibri Siten avulla vapautat aikaa perinteisestä kynä-paperi määrälaskennasta ja kommunikoit kätevästi suunnittelijoiden ja muiden osapuolten kanssa tietomallin kautta.

Solibri Anywhere on ilmaisversio, joka on suunnattu niille, joiden ei tarvitse analysoida mallia, vaan joille riittää mallin katselu ja siinä liikkuminen. Projekteissa on yleensä useita eri osapuolia, eivätkä kaikki tarvitse useita työkaluja mallin analysoimista varten. Solibri Anywheren avulla esimerkiksi aliurakoitsijat voivat kuitenkin tarkastella mallia ja tehdä mittauksia. Ilmaisversion ominaisuuksiin kuuluu myös mallin kommentointi ja esitysten tekeminen.

Solibri Enterprise on tarkoitettu suurille yrityksille sekä isoihin hankkeisiin.  Enterprise sopii yrityksille, jotka tarvitsevat rakennushankkeen ja käyttäjän roolin mukaan skaalautuvan ohjelmiston. Se on räätälöity ratkaisu, jolla saadaan Solibri-ohjelmistosta kaikki hyöty irti tietomallien laadun hallintaan.

Buildpoint on Solibrin koulutuskumppani Suomessa. Tutustu Solibri -koulutuksiimme!

Ota yhteyttä

Vincent Wiik

Vincent Wiik

Asiakaspäällikkö

vincent.wiik@arkance-systems.com

040 024 9698

Pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme