TwiGIS

Infra

TwiGIS on Arkance Systems Cz kehittämä web-pohjainen paikkatietosovellus, jonka avulla voidaan julkaista ja hallinnoida erilaisia paikkatietoon, infrastruktuuriin, kiinteistöihin ja tietomalleihin liittyviä aineistoja.

TwiGIS:n avulla kuka tahansa voi hyötyä asiantuntijoiden tuottamista CAD, BIM ja paikkatietoaineistoista. Aineisto saadaan kaikkien käyttäjien saataville helppoon ja intuitiiviseen käyttöliittymään ilman, että käyttäjien tarvitsee opetella asiantuntijoiden tiedostomuotoja tai useita eri sovelluksia. TwiGIS on responsiivinen eli sitä voidaan käyttää yhtä hyvin työpisteellä kuin mobiilissakin.

TwiGIS toimii erinomaisesti yhdessä Autodeskin tuotteiden (mm. AutoCAD Map 3D, Revit), avointen paikkatietosovellusten (QGIS) ja muiden asiantuntijasovellusten (kuten ESRI:n ArcMap) kanssa. Lisäksi se voidaan integroida myös muihin järjestelmiin (esim. SAP, IOT-ratkaisut).

TwiGIS keskittyy tuottamaan ratkaisun asiakkaan tarpeiden ja prosessien mukaan. Asiakkaan ei tarvitse sitoutua järjestelmässä valmiina oleviin toimintamalleihin.

TwiGIS:n alkuperäisen kotisivun löydät täältä.

Ota yhteyttä

Tapani Parmanen

Tapani Parmanen

Avainasiakaspäällikkö

tapani.parmanen@arkance-systems.com

040 553 0376

Pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme