Kevään 2023 webinaarit

Ilmoittaudu Arkance Systemsin webinaareihin! Maksuttomissa webinaareissa ohjelmistoasiantuntijamme esittelevät uusia työtapoja ja antavat hyödyllisiä vinkkejä ohjelmistojen käyttöön. Aikaisempien webinaarien tallenteet löydät YouTube-kanavaltamme.


 

Tekla Civil 2022.1 -version tärkeimmät muutokset
Ke 18.1. klo 10-10.30

Tapahtumassa kerromme Tekla Civilin uusista ominaisuuksista.
Ilmoittaudu


Askeleet eteenpäin -tietoisku
Ti 28.2. klo 10-10.15

Oletko kyllästynyt hukkaamaan aikaa tiedon etsimiseen useasta lähteestä? Onko organisaationne tieto pirstaloitunut useaan lähteeseen, jotka eivät keskustele toistensa kanssa?
Ilmoittaudu tietoiskuun


Ohjelmistot dronekuvausaineistojen hallintaan -webinaari
Ke 26.4. klo 10-10.30

Haluatko kuulla dronekuvausaineistojen käsittelystä ja toimitettavien tuotteiden hallinnasta? Tule mukaan webinaariin, jossa esittelemme Trimble Business Centerin ja Pointscenen käyttöä.
Ilmoittaudu webinaariin


Aamukahviwebinaari: Pistepilviaineiston jatkohyödyntäminen
Ke 31.5. klo 9-9.15

Webinaari on jatkoa aiemmalle Arkance Systemsin ja Pointscenen yhteiswebinaarille. Tällä kertaa keskitytään pistepilviaineistoon ja sen hyödyntämiseen Pointscenessä, sekä aineiston jakamiseen muihin sovelluksiin.
Ilmoittaudu webinaariin


Webinaari: AEC Collection 2024 + FORMA – Parhaat palat
To 15.6. klo 10-10.40

Autodeskin AEC Collection tuotteista on julkaistu uudet vuosiversiot 2024. Tule kuuntelemaan webinaaria 15.6.2023, jossa esittelemme mielenkiintoisimmat uudet ominaisuudet Autodesk Civil3D:stä, Autodesk Revit:stä ja Autodesk InfraWorksista. Lisäksi esittelemme Autodeskin uuden Forma tuotteen, joka yhdistää Autodeskin Spacemaker ja FormIt tuotteet samaksi.
Ilmoittaudu webinaariin


Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme