Novapoint Finnish Value Pack 20.10

Arkance Systems Finland Oy
Versio 20.10.16 (64-bit)
22.8.2019

Novapoint Finnish Value Pack -sovellukset, versio 20.10.16

Novapoint Finnish Value Pack 20.10 on julkaisu Novapoint 20.10 -version yhteyteen. Trimble Novapoint 20.10 -ohjelmistoversio tukee Autodesk 2018 -ohjelmistoalustaa. 20.10-versiota voi käyttää rinnakkain aikaisempien 20-versioiden kanssa.

Katso julkaisutiedot

Yleiskuvaus

Novapoint Finnish Value Pack – sovellukset täydentävät kansainvälistä lokalisoitua Novapoint-jakeluversiota vain suomalaisille käyttäjille tarkoitetuilla lisäsovelluksilla.
Asennuspaketissa mukana olevat erikseen lisensioitavat ohjelmistot ovat:

  • Novapoint Finnish Value Pack – Sisältää laajan kokoelman suomalaisille Novapoint-käyttäjille tarkoitettuja lisätoimintoja ja apuohjelmia.
  • Novapoint Soundings – Pohjatutkimusrekisteri.
  • Novapoint Area Planning – Asemakaavoitus ja havainnollistus.
  • Novapoint General Land Use Planning – Yleiskaavoitus ja havainnollistus.
  • Novapoint Map – Pohjakartan tuottaminen, ylläpito ja käsittely.
  • Novapoint Utility Network – Vesihuollon verkostotietojen tiedonhallinta

Novapoint Soundings, Area Planning, General Land Use Planning ja Utility Network -sovellukset vaativat Oracle-tietokantapalvelun, joka ei sisälly tähän toimitukseen.
Novapoint Finnish Value Pack -asennus edellyttää, että Novapoint 20.00 -perusohjelmisto on työasemassa valmiiksi asennettuna. Ohjelmistojen käyttäminen vaatii erilliset lisenssit, jotka toimitaan Novapoint Base -lisenssin yhteydessä.

Novapoint Finnish Value Pack -sovellukset ovat osa Novapoint-tuoteperhettä, ja niihin liittyen noudatetaan kansainvälisen Novapoint-jakeluversion “Novapoint End User License Agreement” -lisenssisopimuksen ehtoja.

Asennus

Novapoint Finnish Value Packin asennus vaatii järjestelmänvalvojan (administrator) oikeudet. Asennus käynnistyy Novapoint Finnish Value Pack – asennuslevyltä tai asennushakemistosta käynnistämällä setup_20.10.yyx64.exe -ohjelma (jossa yy vastaa tarkempaa versionumeroa) ja on helppo viedä loppuun seuraamalla asennusohjelman antamia ohjeita. Aiemmin mahdollisesti asennettuna olevien ohjelmistoversioiden asennuksen poisto ei ole välttämätöntä ennen uuden version asennusta. Lisätietoja saat tarvittaessa Arkance Systems Finland Oy:n asiakastuesta.

 

zip

Novapoint Finnish Value Pack 20.10

Lataa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme